Sådan ændres En Filtypenavn I Windows 7

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres En Filtypenavn I Windows 7
Sådan ændres En Filtypenavn I Windows 7

Video: Sådan ændres En Filtypenavn I Windows 7

Video: Sådan ændres En Filtypenavn I Windows 7
Video: How To Change File Extensions in Windows 7 2024, April
Anonim

En udvidelse i Windows-operativsystemer er en bestemt tekst i et filnavn, der indstiller sin type og derfor et program (eller en liste over programmer), hvor denne fil kan åbnes.

Sådan ændres en filtypenavn i Windows 7
Sådan ændres en filtypenavn i Windows 7

Instruktioner

Trin 1

Åbn mappen, der indeholder den fil, hvis udvidelse du vil ændre. Hvis systemet ikke viser filtypenavne, skal du klikke på knappen "Organiser" øverst i det åbne vindue og vælge linjen "Mappe- og søgeindstillinger".

Trin 2

I det vindue, der vises, skal du aktivere fanen "Vis" og fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for linjen "Skjul udvidelser til registrerede filtyper" på listen "Yderligere parametre". Herefter vises udvidelserne i slutningen af filnavne (for eksempel “NNN.exe”, hvor “NNN” er navnet, “.exe” er den udvidelse, der bestemmer filtypen - applikation).

Trin 3

Højreklik på filnavnet en gang, og vælg linjen "Omdøb" i den kontekstmenu, der vises. Systemet fremhæver teksten i filnavnet.

Trin 4

Skift den eksisterende filtypenavn til en ny. For at gøre dette skal du slette den eksisterende udvidelse og indtaste en ny. Derefter skal du venstreklikke på en tom del af det åbne vindue eller trykke på "Enter" -tasten på tastaturet.

Trin 5

Du kan også ændre udvidelsen ved at åbne filen i det tilknyttede program. For at gøre dette skal du klikke på knappen "Gem som …" i programvinduet. Et vindue til lagring af filen vises med nye parametre, såsom navn, type og placeringsmappe.

Trin 6

Vælg et nyt navn i linjen "Filnavn", en udvidelse i linjen "Filtype" og en ny placeringsmappe. Klik på knappen Gem. En fil med en ny udvidelse (type) vises i det valgte bibliotek.

Trin 7

Hvis programmet Total Commander er installeret på din computer, kan du ændre filtypenavnet gennem det. For at gøre dette skal du åbne den mappe, der indeholder den ønskede fil, i et af navigationsområderne.

Trin 8

Fremhæv filen ved at højreklikke på den en gang og klikke på knappen Omdøb / flyt filer.

Trin 9

I det vindue, der åbnes, skal du indtaste en ny udvidelse i linjen med filnavnet eller vælge filtypen fra listen nederst i vinduet. Klik på OK-knappen.

Anbefalede: