Sådan øges Ydeevnen På Din Harddisk

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Ydeevnen På Din Harddisk
Sådan øges Ydeevnen På Din Harddisk

Video: Sådan øges Ydeevnen På Din Harddisk

Video: Sådan øges Ydeevnen På Din Harddisk
Video: Sådan forbedrer du ydeevnen i Windows 10 (Officiel Dell Tech Support) 2024, April
Anonim

En computers hastighed afhænger hovedsageligt af processoren og RAM. Derfor, først og fremmest, når man overclocker en pc, er det på disse komponenter, de fokuserer opmærksomheden. Men få mennesker tænker på en harddisk, hvis egenskaber ikke er begrænset til kun volumen. Winchester har også hastighedsindikatorer, der kan øges.

Sådan øges ydeevnen på din harddisk
Sådan øges ydeevnen på din harddisk

Nødvendig

Computer med Windows OS

Instruktioner

Trin 1

Faktisk er harddisken den langsomste komponent på en computer i dag. Dette gælder især for harddiske i HDD-format. SSD-harddiske er meget hurtigere, men på grund af deres ret høje pris er de endnu ikke så populære.

Trin 2

En af de mest overkommelige måder at øge hastigheden på en harddisk er at vælge dens driftstilstand i BIOS. Denne metode er kun egnet, hvis du har en harddisk med Sata-grænsefladen, som er den mest almindelige. Tænd for din computer. Tryk på DEL-tasten på starttidspunktet fra startskærmen. Denne nøgle bruges til at åbne BIOS. Nogle gange kan en anden bruges i stedet for DEL. Du kan finde mere detaljerede oplysninger om dette i instruktionerne til dit bundkort eller på bundkortproducentens websted.

Trin 3

Find et afsnit kaldet MAIN i BIOS-menuen. I det skal du finde og vælge indstillingen Konfigurer SATA. Tryk derefter på Enter-tasten. Nu skal du vælge harddiskens driftstilstand. Standard er standard-id. Denne tilstand efterligner IDE's arbejde. Denne grænseflade er ret gammel og følgelig langsom. Du skal vælge AHCI-driftstilstand. Derefter skal du afslutte BIOS og sørge for at gemme indstillingerne. Computeren genstarter, og harddiskens hastighed øges.

Trin 4

Hvis computeren ikke starter efter genstart, nemlig fryser i den sidste fase af start af operativsystemet, betyder det, at for at harddisken skal fungere i AHCI-tilstand, skal du geninstallere operativsystemet. Hvis du ikke har noget ønske om at gøre dette, skal du blot returnere Standard ID-driftstilstanden. Selvom det anbefales at geninstallere operativsystemet. Det tager lidt tid, men harddiskens hastighed bliver hurtigere.

Anbefalede: