Se Den Seneste Aktivitet På Din Computer

Indholdsfortegnelse:

Se Den Seneste Aktivitet På Din Computer
Se Den Seneste Aktivitet På Din Computer

Video: Se Den Seneste Aktivitet På Din Computer

Video: Se Den Seneste Aktivitet På Din Computer
Video: Как скрыть игровую активность в Steam [Работа в 2018 году]! Скрыть последние игры в Steam! Удалить недавние игры 2024, April
Anonim

De sidste handlinger fra brugere på computeren, systemhændelser og alle forsøg på at logge på systemet registreres af Windows XP-operativsystemet i hændelseslogfilerne. Logfilerne er opdelt i en applikationslog, der indeholder poster over installerede programmer, en sikkerhedslog, der gemmer oplysninger om filredigering, og en systemlog, der viser opstartsproblemer.

Se den seneste aktivitet på din computer
Se den seneste aktivitet på din computer

Er det nødvendigt

Windows XP

Instruktioner

Trin 1

Brug knappen "Start" til at åbne systemets hovedmenu og gå til "Kontrolpanel" for at se hændelsesloggene.

Trin 2

Vælg "Ydelse og vedligeholdelse" og vælg "Administration".

Trin 3

Udvid linket Computeradministration, og peg på afsnittet Event Viewer på konsollisten for at få vist alle begivenheder.

Trin 4

Angiv loggen, der indeholder den krævede begivenhed, og dobbeltklik på det valgte objekt i konsollisten for at se detaljerne i den krævede begivenhed. Denne handling åbner egenskabsdialogboksen for den valgte begivenhed, der gemmer oplysninger om begivenhedsnavnet og beskrivelsen.

Trin 5

Angiv punktet "Find" i menuen "Vis" i den øverste værktøjslinje i applikationsvinduet, og indtast de krævede egenskaber for den krævede begivenhed for at søge efter en bestemt begivenhed.

Trin 6

Klik på knappen "Find næste" for at starte søgningen.

Trin 7

Vælg elementet "Filter" i menuen "Vis" i den øverste værktøjslinje i applikationsvinduet, og indtast de ønskede filtreringsegenskaber for at udføre en søgning efter de angivne parametre.

Trin 8

Tryk på OK-knappen for at bekræfte udførelsen af kommandoen og åbne genvejsmenuen for den krævede log for at bestemme størrelsen på den valgte log.

Trin 9

Angiv den ønskede størrelse i feltet "Maksimal logstørrelse" i afsnittet "Logstørrelse", og indtast den ønskede overskrivningsindstilling i afsnittet "Når den maksimale logstørrelse er nået".

Trin 10

Brug knappen Ryd log til at slette alle poster i den valgte hændelseslog.

Trin 11

Klik på OK for at anvende de valgte ændringer og vende tilbage til kontekstmenuen for den krævede log for at oprette et arkiv med oplysninger om begivenheder.

Trin 12

Vælg elementet "Gem logfil som", og indtast filnavnet og placeringen i de tilsvarende felter i dialogboksen, der åbnes.

Trin 13

Vælg et af de tre foreslåede gemmeformater - logfil, testfil eller kommasepareret tekstfil - i feltet Gem som type, og klik på knappen Gem for at udføre kommandoen.

Anbefalede: