Sådan åbnes Skærmtastaturet

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbnes Skærmtastaturet
Sådan åbnes Skærmtastaturet

Video: Sådan åbnes Skærmtastaturet

Video: Sådan åbnes Skærmtastaturet
Video: Sådan løser du problemer med et tastatur der ikke virker (Officiel Dell Tech Support) 2024, April
Anonim

Skærmtastaturet er en indbygget Windows-komponent, der giver mulighed for at simulere tastetryk på tastaturet. Det kan styres med en mus, stylus, joystick eller ved hjælp af en eller flere knapper på tastaturet. Dybest set er denne applikation inkluderet i de grundlæggende OS-programmer for mennesker med handicap, men i at løse nogle problemer kan det være nyttigt for næsten enhver bruger.

Sådan åbnes skærmtastaturet
Sådan åbnes skærmtastaturet

Instruktioner

Trin 1

Klik på "Start" -knappen, eller tryk på en af de to win-knapper på tastaturet - dette åbner hovedmenuen i Windows-operativsystemet. Hold musemarkøren over afsnittet "Alle programmer" i denne menu, og vælg linjen "Standard" i den undermenu, der vises. I det næste afsnit af menuen, der vises, skal du holde markøren over mappen "Tilgængelighed", hvilket vil føre til udseendet af den fjerde, denne gang, den sidste sektion i hovedmenuen. I det skal du klikke på emnet "Skærmtastaturet" og den applikation, du har brug for, startes, og derudover vises en besked på skærmen om, at Microsoft muligvis tilbyder mere funktionelle programmer til handicappede. Efter at have læst disse utvivlsomt nyttige oplysninger, skal du markere afkrydsningsfeltet "Vis ikke denne meddelelse igen", hvis en læsning er nok for dig, og klik på knappen "OK".

Trin 2

Brug standardprogrammets startdialog, hvis du ikke ønsker at gå på en flertrinsrejse gennem Windows-hovedmenuen for at åbne skærmtastaturet. For at gøre dette skal du først trykke på tasterne win og r samtidigt - denne kombination duplikerer kommandoen "Kør" i menuen på "Start" -knappen og åbner programstartdialogen på skærmen. I den dialogboks, der åbnes, skal du skrive kommandoen med tre bogstaver - osk. Dette er en forkortelse for det fulde engelske navn på skærmtastaturet - OnScreen Keyboard. Tryk derefter på enter-tasten eller klik på "OK" -knappen, og systemet starter den ønskede applikation.

Trin 3

Dobbeltklik på den eksekverbare fil af dette program i Windows Stifinder, hvis begge ovenstående metoder af en eller anden grund ikke fungerer. Du kan starte filhåndteringen ved samtidig at trykke på win- og e-tasterne (dette er et engelsk bogstav) eller ved at dobbeltklikke på ikonet "Denne computer". Søg efter den krævede fil med navnet osk.exe i en mappe med navnet system32, som er undermappet i WINDOWS-mappen på systemdrevet i dit operativsystem.

Anbefalede: