Sådan Tilsluttes En Router Til Et Adsl-modem

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Router Til Et Adsl-modem
Sådan Tilsluttes En Router Til Et Adsl-modem

Video: Sådan Tilsluttes En Router Til Et Adsl-modem

Video: Sådan Tilsluttes En Router Til Et Adsl-modem
Video: Как соединить ADSL модем от Укртелекома с Wi Fi роутером сетевым кабелем 2024, April
Anonim

Hvis du bruger DSL Internet og vil forbinde flere computere til et kabel, skal du bruge en router. Normalt bruges denne metode til at forbinde bærbare computere, fordi det er svært at finde et Wi-Fi DLS-modem.

Sådan tilsluttes en router til et adsl-modem
Sådan tilsluttes en router til et adsl-modem

Er det nødvendigt

netværkskabler

Instruktioner

Trin 1

Tilslut DLS-modemet til telefonlinjen ved hjælp af en splitter. Denne enhed reducerer interferens og øger dermed kvaliteten på internetkanalen. Tilslut modemet til vekselstrøm, og tænd det. Tilslut et netværkskabel til Ethernet-kanalen på denne enhed. Tilslut den anden ende til LAN-porten på din computer.

Trin 2

Åbn webgrænsefladen til DLS-modemindstillingerne ved at indtaste dens IP-adresse i browseren. Gå til WAN-menuen og konfigurer forbindelsen til udbyderens server. Sørg for at slå DHCP-funktionen fra, hvis den er tilgængelig i denne menu. Genstart modemmet, og åbn menuen Status. Sørg for, at enheden kan få adgang til internettet.

Trin 3

Træk nu netværkskablet ud af din computer, og sæt det i internet- eller WAN-stikket på din router. Brug aldrig LAN-stik til dette. Tilslut netværkskortet på din computer til routerens LAN-port ved hjælp af et andet kabel.

Trin 4

Åbn indstillingsmenuen på denne netværksenhed. Gå til Internetopsætning. Vælg indstillingen Statisk IP-adresse. Indstil DLS-modemmets interne IP-adresse som et internetadgangspunkt. Aktivér NAT-, Firewall- og DHCP-funktioner. Gem indstillingerne for denne menu.

Trin 5

Åbn Wi-Fi, og opret et trådløst hotspot. Vælg de indstillinger, som de nødvendige notesbøger vil arbejde med. Bedre at bruge kvalitetssikkerhedstyper såsom WPA2-Personal eller WPA-PSK. Gem Wi-Fi-menuindstillingerne, og genstart routeren.

Trin 6

Kontroller, om udstyret har adgang til internettet. Prøv at åbne websider på en computer, der er tilsluttet routeren. Tilslut mobile computere til det oprettede adgangspunkt. Det anbefales ikke at afbryde modemet og routeren fra lysnettet, medmindre det er absolut nødvendigt.

Anbefalede: