Sådan Aktiveres Prøveversionen Af kontoret

Indholdsfortegnelse:

Sådan Aktiveres Prøveversionen Af kontoret
Sådan Aktiveres Prøveversionen Af kontoret

Video: Sådan Aktiveres Prøveversionen Af kontoret

Video: Sådan Aktiveres Prøveversionen Af kontoret
Video: Full EA Portal Onboarding Session 2024, April
Anonim

Prøveversionen af Microsoft Office-pakken har begrænset funktionalitet, og for at bruge alle funktionerne i programmet skal du gennemgå aktiveringsproceduren. Oplåsning efter køb af et softwareprodukt kan ske på to måder: via internettet eller telefon.

Sådan aktiveres prøveversionen af kontoret
Sådan aktiveres prøveversionen af kontoret

Instruktioner

Trin 1

Indtast din produktlicensnøgle i det vindue, der åbnes, når du starter et Microsoft Office-program. Koden er angivet på pakken med softwareproduktdisken.

Trin 2

Efter indtastning af den rigtige nøgle vil aktiveringsguiden tilbyde en af måderne til at aktivere pakken. Vælg den mest bekvemme mulighed for dig, og klik på "Næste".

Trin 3

Når du vælger aktiveringsmetoden via internettet, kontakter programmet automatisk de specielle Microsoft-licensservere. Hvis du har et licenseret produkt, og du har indtastet den rigtige nøgle, vil oplåsning næsten ske øjeblikkeligt, og en tilsvarende meddelelse vil dukke op på skærmen.

Trin 4

Hvis du vil aktivere programmet via telefon, skal du klikke på den anden mulighed på listen. Vælg din bopælsregion, og ring derefter til et af de numre, der vises på skærmen.

Trin 5

Vent på svaret fra supportoperatøren. Giv administratoren alle de oplysninger, der vises og er trykt på Microsoft Office-emballagen.

Trin 6

Indtast bekræftelseskoden modtaget fra operatøren i feltet nederst i vinduet, tryk på Enter. Proceduren kan betragtes som afsluttet.

Trin 7

Hvis du vil aktivere Office senere, skal du vælge menuen Forsinket aktivering. For at låse op for programmet skal du gå til fanen "File" - "Help", klikke på "Activate product key".

Trin 8

Følg instruktionerne på skærmen. Når proceduren er afsluttet, skal du lukke programmet og starte det igen.

Trin 9

For at finde ud af, om Office-programmet er aktiveret, skal du gå til fanen "File" - "Help". Hvis elementet "Aktivér nøgle" ikke er tilgængeligt, var oplåsning vellykket.

Anbefalede: