Sådan Starter Du En Ny Bærbar Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Starter Du En Ny Bærbar Computer
Sådan Starter Du En Ny Bærbar Computer

Video: Sådan Starter Du En Ny Bærbar Computer

Video: Sådan Starter Du En Ny Bærbar Computer
Video: Sådan FORMATERER Du Din PC (Føles som NY igen!) - Windows 10 2024, April
Anonim

Når du køber en bærbar computer, skal du spørge sælgeren, om denne bærbare computer er blevet lanceret før. Hvis det ikke startede, skal den første tænding af den bærbare computer gøres på en speciel måde.

Sådan starter du en ny bærbar computer
Sådan starter du en ny bærbar computer

Instruktioner

Trin 1

Når du køber en bærbar computer, skal du kontakte forhandleren, om det forudinstallerede operativsystem følger med den bærbare computer eller ej. Dette hjælper med at bestemme, hvordan du skal starte din nye bærbare computer. Den generelle tommelfingerregel for at starte en ny bærbar computer (uanset om operativsystemet er installeret eller ej) er, at batteriet skal indsættes i den bærbare computer, og selve den bærbare computer skal tilsluttes lysnettet. Forbindelsen til det elektriske netværk udføres, så den bærbare computer ikke slukkes under installationen af operativsystemet.

Trin 2

Hvis din bærbare computer har et forudinstalleret operativsystem, skal du tilslutte den og trykke på tænd / sluk-knappen. Efter at have tændt for strømmen på en bærbar computer, der aldrig er tændt, skal installationen af operativsystemet starte, hvis distributionskit er placeret på en speciel skjult partition på harddisken. Følg nøje alle trin i OS-installationen. Hvis du har brug for en aktiveringsnøgle under installationen, kan du læse den på den bærbare computers bunddæksel. Sluk ikke for strømmen til den bærbare computer, før operativsystemet endelig er installeret.

Trin 3

Hvis den bærbare computer blev solgt uden et operativsystem (eller med et DOS- eller Linux-operativsystem), skal du installere det ønskede operativsystem første gang du tænder den. Køb et distributionssæt af det krævede operativsystem på en optisk disk, tilslut den bærbare computer til det elektriske netværk, tænd den, vent på, at DOS eller Linux indlæses, og indsæt derefter Windows-disken (i stedet for disken kan du bruge en flash-kort, hvis den bærbare computer ikke har et optisk drev). Genstart computeren, og indtast BIOS, indstil OS-startprioritet fra et optisk drev (eller fra et flash-kort), gem ændringerne. Installer derefter Windows, tag stikket ud af din bærbare computer, og brug den, som du vil.

Anbefalede: