Hvordan Man Sætter En Apostrof

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Sætter En Apostrof
Hvordan Man Sætter En Apostrof

Video: Hvordan Man Sætter En Apostrof

Video: Hvordan Man Sætter En Apostrof
Video: Genitiv: Apostrof eller ej ved ejefald? 2024, April
Anonim

For dem, der arbejder i Microsoft Office Word-programmet, er det nødvendigt at bruge alle tastaturfunktionerne, inklusive symboler. Apostrofesymbolet bruges ofte af nogle tekstforfattere. Men hvad med en sådan forfatter, hvis han konstant skriver tekst i det kyrilliske tastaturlayout, og denne karakter er i et andet layout? Konstant skift af tastaturlayouts spilder dyrebar tid, som til tider allerede mangler hos en moderne forfatter. Hvordan sætter jeg en apostrof uden at skifte tastaturlayout?

Hvordan man sætter en apostrof
Hvordan man sætter en apostrof

Er det nødvendigt

Computer, tastatur, Microsoft Office Word-software

Instruktioner

Trin 1

For at begynde at arbejde med en teksteditor skal du starte den. Du kan gøre dette på følgende måde: Klik på menuen "Start" - vælg "Alle programmer" - "Microsoft Office Word" - "MS Word".

Trin 2

Derefter kan du oprette et nyt dokument (menu "File" - "New") eller åbne den fil, du har gemt (menu "File" - "Open").

Trin 3

Indtast den ønskede tekst. Til træning kan du skrive en sætning eller endda et par ord. Tjek dit tastaturlayout - vælg kyrillisk layout. Hold Ctrl + E-tasten + E-tasten nede (Ctrl + dobbeltklik på E-tasten). Det eftertragtede symbol "'" vises foran markøren.

Trin 4

Det er også muligt at indstille en apostrof uden at skifte tastaturlayout på en anden måde, som kun kan være egnet til tastaturer med en separat numerisk komponent (under Num Lock-tasten). Hold alt="Image" -tasten nede, og skriv "039" på det numeriske tastatur. Det eftertragtede symbol "'" vises foran markøren. Det skal bemærkes, at når du skriver nummeret "039" i den øverste række på tastaturet (under funktionstasterne F1-F12), kan en sådan effekt ikke opnås. Derfor er denne metode ikke egnet til de fleste bærbare tastaturer.

Anbefalede: