Sådan Gendannes Slettede Iphone-filer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Slettede Iphone-filer
Sådan Gendannes Slettede Iphone-filer

Video: Sådan Gendannes Slettede Iphone-filer

Video: Sådan Gendannes Slettede Iphone-filer
Video: Sådan gendanner du din iphone 2024, April
Anonim

Iphone er en unik enhed. Dette er ikke kun en mobiltelefon, men også en fuldgyldig computer pakket i en enhed med meget små dimensioner. Iphone leveres med software. Der er også et nyttigt værktøj til gendannelse af slettede iTunes-data.

Sådan gendannes slettede iphone-filer
Sådan gendannes slettede iphone-filer

Er det nødvendigt

adgang til enheden

Instruktioner

Trin 1

Slut iphone til din computer ved hjælp af det kabel, der fulgte med enheden i sættet. Kablet har et USB-interface, og du kan tilslutte det til enhver USB-port på din computerhylster. Som regel skal disse teknologier tilsluttes en pc i serie, da forkert betjening kan føre til alvorlige konsekvenser. Tilslut først kablet til enheden og derefter til pc'en, og vent, indtil systemet automatisk registrerer.

Trin 2

Start iTunes, hvis det ikke automatisk aktiveres, når iphone er tilsluttet. I det venstre område af programvinduet er iphone-ikonet - højreklik på det for at åbne menuen. Vælg "Gendan fra sikkerhedskopi" for at starte gendannelsesprocessen. Angiv lagerplaceringen til sikkerhedskopien. Hvis du arbejder i et moderne Windows 7-operativmiljø, vil stien være som følger: Brugere - Brugernavn - AppData - Roaming - Apple Computer - MobileSync - Backup.

Trin 3

Du kan oprette en sikkerhedskopi af de data, der er gemt på iphone ved hjælp af det samme iTunes-program. For at gøre dette skal du starte iTunes, slutte iphone til din computer og vente, mens programmet registrerer en tilsluttet enhed. Vælg derefter elementet "Synkroniser", og applikationen opretter en kopi af filerne på harddiskcomputeren.

Trin 4

Det skal bemærkes, at store videofiler (mere end 2 gigabyte) ikke er inkluderet i henholdsvis synkroniseringsprocessen og sikkerhedskopien. Gem dem manuelt ved hjælp af iTunes's indbyggede filhåndtering. Prøv at oprette kopier af vigtige data, da vira ofte sletter oplysninger på en pc og alle andre enheder, der er forbundet til den.

Anbefalede: