Sådan Reduceres Ping I Spillet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Reduceres Ping I Spillet
Sådan Reduceres Ping I Spillet

Video: Sådan Reduceres Ping I Spillet

Video: Sådan Reduceres Ping I Spillet
Video: КАК ВЫРОВНЯТЬ МЯЧИК ДЛЯ ПИНГ ПОНГА ✔ ИСПРАВИТЬ ВМЯТИНУ НА МЯЧИКЕ ДЛЯ НАСТОЛЬНОГО ТЕННИСА ЛЕГКО 2024, Marts
Anonim

Ping (eller latens) er den tid det tager at sende og modtage en datapakke på et sekund eller mere kortfattet serverlatens. Derfor er jo lavere ping, jo lavere latenstid og omvendt. Årsagen til det store ping er overløbet af kommunikationskanalen, dårlig kvalitet af internetforbindelsen eller den fysiske lange afstand til serveren. Og konsekvensen er forsinkelsen mellem spillerens handlinger og programmets reaktion på disse handlinger, de såkaldte "lags". I denne artikel vil vi diskutere en af måderne til at reducere ping til et minimum.

Sådan reduceres ping i spillet
Sådan reduceres ping i spillet

Instruktioner

Trin 1

Den foreslåede metode hjælper de spillere, der bruger en VPN-forbindelse til at få adgang til Internettet. For alle andre kan reduktion af ping på denne måde også hjælpe, men i mindre grad. Metoden kan bruges til næsten ethvert netværksspil: 1. Start og minimer spillet.

2. Åbn task manager (tryk på Ctrl, alt="Image" og Delete-tasterne på samme tid, eller højreklik på kontrolpanelet, og vælg "Start Task Manager" i den menu, der vises). Du vil se en liste over processer, der kører i øjeblikket.

3. Find processen i spillet, og højreklik på den, vælg emnet "Prioritet" og i menuen, der vises, angiver "Under gennemsnittet".

4. Luk task manager og vend tilbage til spillet.

Trin 2

For ikke at udføre disse trin hver gang før du starter spillet, kan du automatisere denne proces. For at gøre dette skal du oprette en speciel fil, der straks starter spillet med den krævede prioritet. 1. Gå til spilmappen, og opret en fil med cmd-udvidelsen, f.eks. Start.cmd.

2. Åbn det med notesblok, og skriv følgende: start / belownormal wow.exe (for World of Warcraft), start / belownormal L2.exe (for Lineage), start / belownormal hl2.exe-game cstrike (for Counter-Strike: Kilde), start / belownormal hl.exe -game cstrike (til Counter-Strike 1.6) osv.

Anbefalede: