Sådan Installeres Windows XP På En Ny Bærbar Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Windows XP På En Ny Bærbar Computer
Sådan Installeres Windows XP På En Ny Bærbar Computer

Video: Sådan Installeres Windows XP På En Ny Bærbar Computer

Video: Sådan Installeres Windows XP På En Ny Bærbar Computer
Video: Windows XP BSOD #95 (My Computer and VM has BSOD #336) 2024, April
Anonim

Når man køber en bærbar computer, er mange opmærksomme på, om operativsystemet følger med den. Bærbare computere uden Windows har tendens til at være billigere end dem med Windows. Windows kan installeres både fra en skjult partition på en bærbar harddisk og fra eksterne medier.

Sådan installeres Windows XP på en ny bærbar computer
Sådan installeres Windows XP på en ny bærbar computer

Instruktioner

Trin 1

Selvom du har købt en bærbar computer med Windows XP forudinstalleret, skal du stadig installere den. Dette gøres ganske enkelt. For at installere Windows XP fra en skjult partition skal du blot slutte den bærbare computer til stikkontakten (så den bærbare computer ikke slukkes under installationen på grund af slutningen af batteriopladningen) og trykke på tænd / sluk-knappen. Når du tænder den bærbare computer for første gang, starter installationen af Windows XP fra den skjulte partition automatisk. Se installationen nøje, indstil alle de nødvendige muligheder (inklusive regionale) i sin proces. Under installationen skal computeren genstarte flere gange. Når installationen er afsluttet, skal operativsystemets skrivebord være på skærmen. Den bærbare computer er klar til brug.

Trin 2

Hvis den bærbare computer kommer uden Windows XP-operativsystemet, og den har et optisk drev, er den mest bekvemme måde at installere operativsystemet på den bærbare computer på at installere fra en cd. For at gøre dette skal du tænde computeren og gå ind i BIOS (ved hjælp af knapperne F2, F9 eller F10 afhængigt af mærket på den bærbare computer). Find fanen "Boot Device" i BIOS, og juster boot-køen, så cd-rom'en kommer først. Indsæt disken i drevet, og genstart computeren. Efter genstart skal du trykke på en vilkårlig knap på tastaturet for at operativsystemet starter boot fra disk. Vælg den harddiskpartition, som operativsystemet skal installeres på, og del om nødvendigt den fysiske disk i logiske. Når installationen er afsluttet, skal operativsystemets skrivebord også være på computerskærmen.

Trin 3

Installation af Windows XP fra et flashdrev svarer til installation fra en cd. Den eneste forskel er, at USB-enheden i BIOS skal være den første i startkøen. Windows XP-installationsfiler skrives til flashkortet ved hjælp af specielle programmer.

Anbefalede: