Sådan Deaktiveres Netware-klienttjenesten

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Netware-klienttjenesten
Sådan Deaktiveres Netware-klienttjenesten

Video: Sådan Deaktiveres Netware-klienttjenesten

Video: Sådan Deaktiveres Netware-klienttjenesten
Video: Перенос Novell Netware 4.11 на виртуалку (хождение по мукам) часть №1 2024, April
Anonim

NetWare er et netværksoperativsystem fra Novell, hvor kommunikation udføres via en serverklient. Systemet understøtter TCP / IP- og IPX / SPX-protokoller. Derfor er NetWare-klientsupport inkluderet i MS Windows Network Services.

Sådan deaktiveres netware-klienttjenesten
Sådan deaktiveres netware-klienttjenesten

Instruktioner

Trin 1

Det er muligt, at når Windows starter, forsvinder velkomstskærmen, og den klassiske login installeres spontant. Når du forsøger at vende tilbage til den forrige opstartsmetode, vises en meddelelse: "Client for NetWare-tjenesten har deaktiveret velkomstskærmen …" og beder dig om at deaktivere denne service.

Trin 2

Gå til "Kontrolpanel" og udvid "Netværksforbindelser" -noden. Ring til rullemenuen ved at højreklikke på ikonet "Local Area Connection". Vælg kommandoen "Egenskaber" i afsnittet "Komponenter …", marker "Klient til NetWare-netværk" og klik på "Fjern".

Trin 3

Hvis der ikke er sådan noget, skal det tilføjes. Klik på Installer. I vinduet "Vælg en netværkskomponent" er elementet "Klient" aktivt som standard. Brug knappen "Tilføj". Klik på OK i det nye vindue for at bekræfte dit valg

Trin 4

Gå tilbage til fanen Generelt i vinduet Local Area Connection, hold markøren over klienten til NetWare Networks, og slet den.

Trin 5

Hvis meddelelsen "Kan ikke tilføje krævet komponent …", når du prøver at tilføje en klient, vises, skal du bruge Win + R til at påkalde "Åbn" -linjen og indtaste kommandoen services.msc. På højre side af vinduet Tjenester (lokal) skal du finde snapin-modulerne Start DCOM-serverprocesser og RPC-opkald (Remote Procedure Call)

Trin 6

Indholdet af kolonnerne "Status" og "Starttype" skal være "Kører" og "Auto". Hvis snapin-modulet er deaktiveret, skal du højreklikke på det, vælge indstillingen "Egenskaber" i rullemenuen. På fanen "Generelt" skal du klikke på "Start" og indstille opstartstypen til "Auto".

Trin 7

Hvis denne metode mislykkes, skal du bruge AutoRuns til at finde og fjerne NetWare-emner på systemet. Download programmet fra udviklerens websted https://technet.microsoft.com/ru-ru/sysinternals/bb963902.aspx og kør det. Kig efter Novell i kolonnen Publisher. Hold markøren over det fundne element med markøren, tryk på højre museknap og vælg Slet i genvejsmenuen.

Anbefalede: