Sådan Fjernes En Windows XP-konto

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes En Windows XP-konto
Sådan Fjernes En Windows XP-konto

Video: Sådan Fjernes En Windows XP-konto

Video: Sådan Fjernes En Windows XP-konto
Video: Выживание на Windows XP в 2019 году. Пытаемся выйти в Интернет, устанавливаем программы 2024, April
Anonim

Windows XP-operativsystemet er designet til at arbejde med flere brugere. Deres konti ændres, når computeren genstartes eller logges ud. Enhver brugerkonto kan slettes, hvis det er nødvendigt.

Sådan fjernes en Windows XP-konto
Sådan fjernes en Windows XP-konto

Instruktioner

Trin 1

Brugerkonti (konti) i Windows-operativsystemet administreres ved hjælp af en særlig tjeneste. For at starte det skal du gå til menuen "Start" og klikke på knappen "Kontrolpanel". Dobbeltklik på ikonet Brugerkonti i kontrolpanelmappen. Alle brugerkonti på denne computer vises i vinduet til denne service. Med denne tjeneste kan brugerkonti deaktiveres midlertidigt eller slettes fuldstændigt. Det er kun umuligt at deaktivere og slette kun administratorkontoen med særlige rettigheder.

Trin 2

For at slette en computerbrugerkonto skal du vælge den nødvendige konto og klikke på dens ikon. Denne handling åbner kontoindstillingsvinduet, hvor alle mulige handlinger med den præsenteres. For at fjerne en Windows XP-brugerkonto skal du klikke på linket "Fjern konto". Derefter skal du vælge den handling, der skal udføres med filerne på den slettede konto. Disse data kan gemmes på administratorens skrivebord eller slettes permanent fra computeren. Når du har valgt den ønskede handling, skal du bekræfte sletningen af kontoen.

Trin 3

Ud over at være i stand til at logge ind med en separat konto med næsten ubegrænsede rettigheder, kan du logge ind på Windows XP med en særlig kontotype, der hedder Gæst. Gæstekontoen kan ikke slettes, men den kan deaktiveres, hvis det er nødvendigt. For at gøre dette skal du vælge gæstekontoen i vinduet Brugerkonti-servicevindue og klikke på knappen Deaktiver gæstekonto. Når du nu tænder computeren, får du ikke mulighed for at vælge en konto til at logge på.

Anbefalede: