Sådan Oprettes En Sidemarkering

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Sidemarkering
Sådan Oprettes En Sidemarkering

Video: Sådan Oprettes En Sidemarkering

Video: Sådan Oprettes En Sidemarkering
Video: Sådan bruger vi itslearning - UngVest Camp 10, Odense 2024, April
Anonim

Brug af sidemarkering i enhver editor (tekst, grafik osv.) Hjælper i høj grad med at forbedre hele processen med at oprette et færdigt dokument. Det giver dig mulighed for at afgrænse hele dokumentet, indstille bestemte privilegier og justere mange elementer til det valgte udskriftsformat. Med andre ord hjælper sidemarkeringen med at sikre, at dokumentet er formateret korrekt.

Sådan oprettes en sidemarkering
Sådan oprettes en sidemarkering

Er det nødvendigt

Aktivering af "sidelayout" -tilstand

Instruktioner

Trin 1

Hvis du finder ud af, at din editor ikke har konfigureret sidelayout eller slet ikke findes, skal du bruge de tip, der vil blive angivet i denne artikel. For at aktivere tilstanden "sidelayout" i teksteditorer Microsoft Word fra de første versioner op til og med version 2003 skal du åbne ethvert dokument eller oprette et nyt. For at oprette et dokument i MS Word skal du klikke på menuen "File" - "New".

Trin 2

I de fleste teksteditorer på MS Word-linjen aktiveres tilstanden "sidelayout" automatisk, når du starter den første gang. Hvis din editor er en undtagelse, skal du klikke på menuen "View" - "Page Layout" eller trykke på tastaturgenvejen alt="Image" + D, og derefter alt="Image" + F.

Trin 3

Denne handling kan også udføres på en anden måde: under venstre sidelinje, lige over statuslinjen, er der 5 små knapper - en af dem (den tredje i træk) aktiverer "sidelayoutet".

Trin 4

I teksteditoren MS Word 2007 aktiveres "sidelayout" som følger: I hovedprogramvinduet skal du vælge "Vis" -panelet, klikke på ikonet "sidelayout" (det første ikon). For at få vist linealværktøjet skal du markere afkrydsningsfeltet ved siden af emnet med samme navn, som er placeret i det samme panel.

Trin 5

For at aktivere denne tilstand i MS Excel skal du markere punktet "Vis felter" på fanen "Vis". Efter aktivering af "layouttilstand" anvendes den automatisk på alle nye dokumenter.

Anbefalede: