Sådan Gør Du Baggrunden For Et Foto Gennemsigtig

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gør Du Baggrunden For Et Foto Gennemsigtig
Sådan Gør Du Baggrunden For Et Foto Gennemsigtig

Video: Sådan Gør Du Baggrunden For Et Foto Gennemsigtig

Video: Sådan Gør Du Baggrunden For Et Foto Gennemsigtig
Video: REAL Images from our Solar System that left Scientists SHOCKED 2024, April
Anonim

De, der beskæftiger sig med udformningen af internetsider eller blogindlæg, har haft at gøre med problemet med illustrationens baggrundsfarve. Baggrunden har muligvis ikke den samme farve som baggrunden på siden eller ser måske dårlig ud på den. Der er altid en udvej - ved hjælp af Photoshop-editoren kan du gøre baggrunden på billedet gennemsigtig.

Sådan gør du baggrunden for et foto gennemsigtig
Sådan gør du baggrunden for et foto gennemsigtig

Er det nødvendigt

  • 1. Photoshop-program;
  • 2. billedet, hvorfra du vil fjerne baggrunden.

Instruktioner

Trin 1

Åbn det billede, du vil gøre baggrunden gennemsigtig i Photoshop. Vælg menuen Filer, Åbn. For hurtigt arbejde kan du bruge "genvejstasterne" Ctrl + O.

Trin 2

På værktøjspaletten, som som standard er til venstre i Photoshop-vinduet, skal du vælge penselværktøjet. For hurtigt at vælge penselværktøjet ("Pensel") kan du bruge tasten B. I børstepanelet ("Pensel"), der er placeret øverst i programvinduet under hovedmenuen, skal du justere parametrene for værktøjet. Penselværktøjet har to parametre, masterdiameter og hårdhed, som kan justeres ved hjælp af skyderne, eller du kan indtaste numeriske værdier for parametrene i felterne over skyderne. Den første parameter bestemmer størrelsen på arbejdsbørsten. Den anden parameter bestemmer dens stivhed.

Trin 3

Skift til Quick Mask-tilstand. For at gøre dette skal du klikke på højre side af de to rektangler i bunden af værktøjspaletten. Du kan bare trykke på Q-tasten.

Mal over de områder af billedet, der forbliver uigennemsigtige ved at holde venstre museknap nede. De skyggefulde områder bliver røde. Det er mere praktisk at skitsere små detaljer i billedet med en børste med lille diameter. Børstens diameter kan justeres på flugt.

Trin 4

Afslut tilstanden Hurtigmaske. For at gøre dette skal du klikke på det venstre rektangel i bunden af værktøjspaletten eller Q-tasten.

Trin 5

Lav billedet til et lag. For at gøre dette skal du i paletten "Lag" flytte markøren over det eneste lag der, højreklik. I genvejsmenuen, der vises, skal du vælge elementet "Lag fra baggrunden".

Trin 6

Fjern baggrunden. For at gøre dette skal du vælge Ryd i menuen Rediger eller blot trykke på Slet-tasten.

Trin 7

Fravælg markeringen. For at gøre dette skal du vælge Fravælg i menuen Valg.

Trin 8

Gem det resulterende billede med en gennemsigtig baggrund i PNG-format. For at gøre dette skal du vælge Gem som i menuen Filer.

Anbefalede: