Hvorfor Kaspersky Ikke Er Installeret

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Kaspersky Ikke Er Installeret
Hvorfor Kaspersky Ikke Er Installeret

Video: Hvorfor Kaspersky Ikke Er Installeret

Video: Hvorfor Kaspersky Ikke Er Installeret
Video: Как активировать Kaspersky Total Security 2020 на 91 день (бесплатно) 2024, April
Anonim

Kaspersky Anti-Virus er et populært program, der beskytter systemet mod malware. Antivirus er et almindeligt program installeret på din computer. Og som alle applikationer er det tilbøjeligt til systemfejl, der får programmet til at mislykkes korrekt.

Hvorfor Kaspersky ikke er installeret
Hvorfor Kaspersky ikke er installeret

Hovedårsagerne til, at Kaspersky ikke er installeret

Der er fem hovedårsager til, at Kaspersky ikke er installeret på en computer: mangel på lokal diskplads, tilstedeværelsen af en anden antivirus på computeren, inkompatibilitet med systemet, inkompatibilitet med andre applikationer og manglende licens.

Detaljeret overvejelse af hver årsag

Regelmæssigt ved hjælp af en computer er det svært at holde styr på diskforbruget, især hvis der er installeret en torrent på enheden, og du bruger den hele tiden. Udfyldning af diske gør pc'en langsom og gør det umuligt at installere ny software. For at løse dette problem skal du rense disken. Rengøring kan udføres på flere måder: ved at formatere disken gennem afinstallationsprogrammer gennem "Denne computer". Den første metode skal bruges, hvis du vil slette den lokale disk helt. Afinstallationsprogrammet giver dig mulighed for at vælge en gruppe programmer og fjernelse trin for trin. Sletning gennem "Denne computer" er en universel metode, der bedst bruges til at slette specifikke filer i stedet for hele programmer.

For at slette via "Denne computer" skal du bruge følgende algoritme: "Denne computer" -mappe => det drev, som du vil installere antivirusprogrammet på => valg af et antal filer => tastekombination skift + sletning.

Under ingen omstændigheder skal du installere to eller flere antivirusprogrammer på din computer! Denne procedure kan føre til systemfejl. De nyeste versioner af Kaspersky under installationen registrerer automatisk tilstedeværelsen af andre antivirusprogrammer i systemet. For at løse dette problem skal du fjerne det gamle antivirusprogram i systemet, genstarte computeren og genstarte installationen af Kaspersky.

Hvert program har minimale systemkrav, i fravær af det fungerer det ikke og installeres endda på en computer. Dette problem kan fjernes ved at geninstallere operativsystemet eller bruge en ældre version af antivirusprogrammet.

Det skal bemærkes, at den senere version af antivirusprogrammet har et højere arbejdspotentiale.

Kaspersky kan også have problemer med at kombinere med nogle programmer installeret på pc'en. Afinstaller programmerne, og prøv at installere antivirus igen.

Et stort antal antivirusprogrammer kræver, når de er installeret, introduktion af en licensnøgle. Hvis den ikke er tilgængelig, kan de enten levere en demo-version, hvis periode normalt er en måned, eller blot fuldføre installationen ved at annullere den. I dette tilfælde skal du få en licensnøgle eller bruge tjenesterne fra et antivirusprogram, der ikke kræver licens.

Anbefalede: