Sådan Tilsluttes En Bilsubwoofer Til En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Bilsubwoofer Til En Computer
Sådan Tilsluttes En Bilsubwoofer Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes En Bilsubwoofer Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes En Bilsubwoofer Til En Computer
Video: Home Assistant. Урок 9.4 ADD-ON - Xiaomi Gateway 3, интеграция в zigbee2mqtt 2024, Marts
Anonim

Musikelskere stræber efter at lytte til musik med den højest mulige lydkvalitet. For at gøre dette skal du have godt lydudstyr, som koster mange penge. Du kan dog bruge ganske ekstraordinære løsninger. Forbind f.eks. Din bilsubwoofer til din computer og nyd den dybe bas.

Sådan tilsluttes en bilsubwoofer til en computer
Sådan tilsluttes en bilsubwoofer til en computer

Er det nødvendigt

  • - bil subwoofer
  • - lydledninger
  • - loddekolbe;
  • - strømforsyning til computere
  • - instrumenter;
  • - træ til fremstilling af en kasse
  • - beklædningsmateriale.

Instruktioner

Trin 1

Overvej at tilslutte din bilsubwoofer til din computer for at lytte til musik derhjemme. Hvis du har en lille lejlighed, er installationen af en sådan enhed i den upraktisk, da billyden har en meget høj lydstyrke. Glasset i lejligheden kan simpelthen ikke modstå vibrationerne fra subwooferen og sprænges. Læs derfor subwooferens egenskaber nøje, og bereg også det område, som bassen vil dække.

Trin 2

Køb en strømforsyning fra enhver computerbutik. Faktum er, at en bilsubwoofer er designet til at køre fra 12 volt. Derfor er der brug for en strømforsyning, der konverterer 220 til 12 volt. Find ud af, hvilken subwoofer du har. De er aktive og passive. Forskellen ligger i, at en forstærker er indbygget i den aktive subwoofer, mens den passive ikke gør det. Hvis du har en passiv subwoofer, skal du købe en forstærker. Salgsassistenten hjælper dig med at vælge den rigtige. Bare fortæl ham din subwoofer-model. Find også ud af, hvilket lydkort der er installeret på din computer. Den skal have tulipanstik. Dette maksimerer lydkvaliteten. For en aktiv subwoofer er en konventionel mini-jack nok.

Trin 3

Pas på subwoofer-kabinettet. Du kan selv lave en ny trækasse og dække den med noget materiale. Installer strømforsyningen indeni. I dette tilfælde skal du sørge for at sikre det forsigtigt, så det ikke udsender fremmede lyde under vibration. Forstærkeren kan boltes på bagsiden af kassen. Tilslut derefter forstærkeren til computere gennem cinch-stikkene. Tilslut subwooferen til forstærkerudgangene. Hvis subwooferen er aktiv, skal du slutte den direkte til computeren via et "mini-jack". Tænd for strømforsyningen. Tjek funktionaliteten i den samlede struktur, og nyd musikken.

Anbefalede: