Sådan Blokerer Du En Computer For Et Barn

Indholdsfortegnelse:

Sådan Blokerer Du En Computer For Et Barn
Sådan Blokerer Du En Computer For Et Barn

Video: Sådan Blokerer Du En Computer For Et Barn

Video: Sådan Blokerer Du En Computer For Et Barn
Video: Оригами КОРОБОЧКА МОЛОКА из бумаги | DIY Милые зверята | Origami paper milk box 2024, Kan
Anonim

Du kan ikke garantere, at dit teenagebarn i dit fravær ikke vil se noget forbudt på Internettet eller, endnu værre, ændre dine data på computeren. Og små børn kan ikke holdes fra fristelsen til at klikke på knapperne på systemenheden eller tastaturet. For at undgå katastrofale konsekvenser er det nødvendigt at blokere computeren for barnet.

Sådan blokerer du en computer for et barn
Sådan blokerer du en computer for et barn

Instruktioner

Trin 1

Lås computerens tænd / sluk-knap. Gå til menuen "start - kontrolpanel - strømforsyning". Når du klikker på knappen "Avanceret", skal du vælge "Ingen handling påkrævet" i rullelisten "Når du trykker på sluk-knappen". Klik på knappen Anvend.

Trin 2

Opret en individuel adgangskode til brugerkontoen. Gå til menuen "Start - Kontrolpanel - Brugerkonti". Find din konto på listerne, og klik på ikonet. Vælg "Opret adgangskode" fra de foreslåede handlinger. I den fane, der åbnes, skal du indtaste den adgangskode, som barnet ikke kan gætte. Indtast bekræftelse. Klik på knappen Opret adgangskode.

Trin 3

For at låse computeren fra barnet skal du finde nøglen med Windows-logoet på tastaturet og holde den nede og trykke på L-tasten. Som et resultat logges systemet ud, men alle arbejdsprogrammer og applikationer forbliver i den samme tilstand. For at logge ind på systemet skal du indtaste adgangskoden i det vindue, der vises midt på skrivebordet.

Trin 4

Installer "Forældrekontrol". Åbn Forældrekontrol-appen. For at gøre dette skal du i menuen "start" vælge "kontrolpanel" - "forældrekontrol". I vinduet, der åbnes, skal du finde "opret en ny konto" og bekræfte oprettelsen. Klik på barnets kontoikon og følg linket "Brugeradministrationsværktøjer". For at begrænse adgangen til alle spil på én gang i området "kan … brugernavn … køre spil?". Sæt kontakten på "ja" -knappen.

Trin 5

Hvis du kun vil give adgang til spil i en given alderskategori i området "Spil med hvilken vurdering kan … brugernavn …?" vælg den, du har brug for, og klik på den.

Trin 6

For at begrænse et barns adgang til bestemte programmer skal du vælge Brugerkontrol - Tillad og bloker specifikke programmer. Skift derefter til indstillingen "brugernavn … kan kun fungere med tilladte programmer." Følg instruktionerne for at vælge de programmer, du vil blokere.

Trin 7

For at begrænse den tid, barnet kan bruge computeren, skal du gå til vinduet "Tidsgrænser". Displayet viser et bord, hvor ugedagene divideres med timer. Klik på den valgte tidsperiode for at blokere den. Låsning sker på samme måde.

Anbefalede: