Sådan Starter Du Et Spil Uden En Genvej

Indholdsfortegnelse:

Sådan Starter Du Et Spil Uden En Genvej
Sådan Starter Du Et Spil Uden En Genvej

Video: Sådan Starter Du Et Spil Uden En Genvej

Video: Sådan Starter Du Et Spil Uden En Genvej
Video: Vi spiller et nyt spil Vi begynder måske at spille det meget(Dansk Roblox CRITICAL STRIKE v5.7.5) 2024, April
Anonim

Genveje er designet til hurtigt at starte filer, som de gemmer i sig selv. Genveje til hurtig start findes normalt på skrivebordet. Når du installerer et program (for eksempel et spil) på en personlig computer, beder dets installationsprogram normalt om brugerens samtykke til at oprette en genvej på skrivebordet. Hvis der ikke er nogen genvej på skrivebordet, kan applikationen startes uden den.

Sådan starter du et spil uden en genvej
Sådan starter du et spil uden en genvej

Er det nødvendigt

Grundlæggende personlige computerfærdigheder

Instruktioner

Trin 1

Først skal du sørge for, at der bestemt ikke er nogen genvej til det spil, du vil have på skrivebordet. Det er muligt, at det simpelthen blev omdøbt eller flyttet.

Trin 2

Hvis der ikke er nogen genvej til spillet på skrivebordet, skal du åbne det bibliotek, hvor spillet blev installeret. Typisk er spilmappen placeret på harddisken, hvor operativsystemet og derfor alle standard systemmapper er placeret. Normalt ser stien til spillet sådan ud - "C: Games". Spilfiler kan også findes i systemmappen "Program Files". Spilmappen skal indeholde alle de filer, der sikrer, at applikationen fungerer normalt og dens interaktion med systemet. Blandt disse filer skal der være en eksekverbar fil, der starter selve spillet. I de fleste tilfælde bærer denne fil selve navnet på spillet, og dens udvidelse svarer til den eksekverbare fil (dvs. dens afslutning er ".exe"). For at starte spillet skal du blot dobbeltklikke på denne eksekverbare fil med venstre museknap.

Trin 3

Du kan også starte spillet uden en genvej på en anden måde. For at implementere det skal du kalde menuen "Start" (placeret på proceslinjen til venstre). I menuen, der vises, skal du flytte musemarkøren over linjen "Alle programmer". Derefter vil du se en liste over alle programmer, der er installeret på din pc. Blandt dem skal du finde fanen med navnet på det spil, du ønsker, og også holde musemarkøren over det. På pop op-listen skal du vælge linjen med navnet på spillet og klikke på. Spillet starter.

Anbefalede: