Sådan Oprettes Et Billede På Et USB-flashdrev

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Billede På Et USB-flashdrev
Sådan Oprettes Et Billede På Et USB-flashdrev

Video: Sådan Oprettes Et Billede På Et USB-flashdrev

Video: Sådan Oprettes Et Billede På Et USB-flashdrev
Video: SanDisk - iXpand 64GB USB 3.0 / Распаковка и обзор флэш-накопителя Lightning 2024, Kan
Anonim

Ofte står vi over for opgaven: hvordan man gemmer billedet af din yndlingsdisk på et USB-flashdrev? Desuden er der nu flashdrev i store størrelser. Det viser sig, at denne operation ikke er så vanskelig, som den kan synes!

Mest populære billedbehandlingssoftware
Mest populære billedbehandlingssoftware

Er det nødvendigt

Direkte en computer, der understøtter et USB-stik, et flashdrev i en passende størrelse og en disk, hvorfra du kan kopiere. Og også software til kopiering / oprettelse af billeder

Instruktioner

Trin 1

I cd / dvd-drevet på computeren skal du indsætte vores disk og også tilslutte lagerenheden (USB-flashdrev) til computeren. Brug USB-stikket på panelet på din systemenhed. For at give den bedste optagehastighed for billedet er det ønskeligt at have en USB-version 2.0 i systemenheden. For at tage et billede har vi brug for et af nedenstående programmer. De mest almindelige i øjeblikket er Ahead Nero-pakken, Alkohol og Daemon-værktøjer.

Trin 2

Interfacet er standard for alle, og optagelsen af billedet foregår i et trin, der er ikke noget kompliceret ved det. Klik bare på Opret billede, og angiv, hvor den endelige fil skal gemmes. Her kan du gøre dette:

- hvis du har brug for billedet ikke kun på USB-flashdrevet, men også på computerens harddisk, skal du først gemme det på harddisken og derefter kopiere det til USB-flashdrevet (Ctrl + C - Ctrl + V eller ved at højreklikke på Copy - Paste)

- hvis du kun har brug for et billede på et flashdrev, skal du kopiere det direkte til et USB-flashdrev.

Anbefalede: