Sådan Forstørres Skrifttypen På Printeren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forstørres Skrifttypen På Printeren
Sådan Forstørres Skrifttypen På Printeren

Video: Sådan Forstørres Skrifttypen På Printeren

Video: Sådan Forstørres Skrifttypen På Printeren
Video: 🔴GOOJPRT Mini Bluetooth Thermal Printer 2024, Kan
Anonim

Typisk bruges teksteditorer til at udskrive dokumenter. De giver dig mulighed for at indstille de ønskede skriftstørrelser, men nogle gange svarer disse størrelser ikke til det, der fås på en papirkopi af dokumentet. Der kan være flere grunde til uoverensstemmelsen, og måderne til at fjerne nogle af dem er beskrevet nedenfor i forhold til tekstbehandleren Microsoft Office Word - denne applikation bruges oftest til at arbejde med tekster.

Sådan forstørres skrifttypen på printeren
Sådan forstørres skrifttypen på printeren

Instruktioner

Trin 1

Start en tekstbehandler, og ilæg det dokument, du vil udskrive i det. Bemærk - størrelsen på den skrifttype, du ser på skærmen, svarer til hvad der kun opnås ved udskrivning, hvis skærmskalaen i programvinduet er indstillet til 100%. Zoomkontrollen er placeret i nederste højre hjørne af vinduet - dette er skyderen, du trækker for at justere forstørrelsen. Du kan gøre dette ved at dreje på mushjulet, mens du holder ctrl-tasten nede. Når det er gjort, kan du begynde at justere skriftstørrelserne.

Trin 2

Vælg det tekstsnit, hvis bogstaver du vil forstørre. Hvis du har brug for at gøre dette i hele dokumentet, kan du vælge det ved at trykke på ctrl + en tastaturgenvej. Klik derefter på det valgte område med højre museknap og i pop op-panelet, klik på ikonet med bogstavet A og en pil, der peger opad. Dette øger størrelsen på de skrifttyper, der bruges i teksten. I tilfælde af at der bruges skrifttyper i forskellige størrelser i det valgte tekstfragment, er det bedre at bruge denne knap og ikke indstille den numeriske værdi for punktstørrelsen.

Trin 3

Tryk på tastekombinationen ctrl + p for at åbne dialogen, hvor dokumentet kan sendes til udskrivning. Sørg for, at Aktuel er valgt i rullelisten ud for Tilpas til side, og klik derefter på knappen Egenskaber. Dette åbner et vindue, hvis indhold afhænger af den anvendte printerdriver. Dette vindue skal også indeholde indstillinger til skalering af udskrivning - sørg for, at felterne "Outputstørrelse" og "Manuel skala" ikke er indstillet til værdier, der reducerer størrelsen på teksten. Når du har kontrolleret, at alle indstillinger for skalering af udskrivning svarer til 100% af det originale dokument, skal du sende det til printeren.

Anbefalede: