Sådan Overføres Musik Fra Disk Til Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Overføres Musik Fra Disk Til Computer
Sådan Overføres Musik Fra Disk Til Computer

Video: Sådan Overføres Musik Fra Disk Til Computer

Video: Sådan Overføres Musik Fra Disk Til Computer
Video: Sådan lægger du musik fra din computer til din Iphone og Ipad ( Opdateret ) 2024, April
Anonim

Næsten enhver pc-bruger kan stå over for problemet med at optage musik fra en disk til en computer, især hvis han i det mindste lytter til musik fra tid til anden. Kompleksiteten af denne opgave afhænger af, om disken er kopibeskyttet eller ej. Lad os overveje begge muligheder.

Sådan overføres musik fra disk til computer
Sådan overføres musik fra disk til computer

Er det nødvendigt

  • - CD med musik
  • - en computer;
  • - Windows Media Player-program.

Instruktioner

Trin 1

Hvis du åbner disken på din computer, ser du MP3-musikfiler, som pirater ofte forkæler musikelskere med, er du velkommen til at konkludere, at disken ikke er skrivebeskyttet. Derefter skal du downloade musik til din computer ved at åbne musikmappen på disken og vælge alle de filer eller dem, du har brug for. Dette kan gøres ved at trykke på Ctrl + C eller ved at højreklikke på "Kopier".

Trin 2

Åbn mappen på din computer, hvor du vil kopiere musikken, og klik på Ctrl + V, eller højreklik igen - "Indsæt". Quest komplet, nyd musikken.

Trin 3

Hvis du ikke ser musikfiler på disken, men kun genveje, som er ubrugelige at kopiere til harddisken, er cd'en skrivebeskyttet. I dette tilfælde kan du overføre musik fra disken til din computer på følgende måde: Når disken er isat, skal du starte Windows Media Player-programmet. Selvfølgelig er der et stort antal programmer, der let kan konvertere et CD-format til en mere velkendt MP3, men det er Windows Media Player, der installeres automatisk på hver computer sammen med operativsystemet.

Trin 4

Find knappen "Kopier fra disk" øverst i programvinduet. Efter en kort kontrol vises en liste over alle sangene på disken i vinduet, vælg og marker alle dem, du har brug for at downloade til din computer.

Trin 5

I det vindue, der åbnes, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Aktivér ikke musik kopibeskyttelse", hvis du planlægger at dele det med venner, samt et flueben i feltet ud for "Jeg forstår det …" og klik på " OK "knap.

Trin 6

Åbn mappen "Mine dokumenter" fra hovedmenuen. I den finder du en mappe "Min musik". Al den musik, du har valgt fra disken, kopieres til den, du kan lytte til den uden en disk. Nu gemmes det i MP3-format, og det bliver meget lettere og mere behageligt at arbejde med det.

Anbefalede: