Sådan Tilsluttes Et Trådløst Tastatur

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Trådløst Tastatur
Sådan Tilsluttes Et Trådløst Tastatur

Video: Sådan Tilsluttes Et Trådløst Tastatur

Video: Sådan Tilsluttes Et Trådløst Tastatur
Video: Как подключить ноутбук к телевизору через беспроводную сеть 2024, Kan
Anonim

Hvert år får flere og flere mennesker muligheden for at sætte pris på bekvemmeligheden ved at kontrollere en computer ved hjælp af trådløse enheder. Ud over fraværet af ledninger, der strækker sig fra systemenheden, giver trådløse enheder faktisk også komfort. For eksempel, når du tilslutter et trådløst tastatur, kan du styre din computer fra din yndlingssofa et par meter væk.

Sådan tilsluttes et trådløst tastatur
Sådan tilsluttes et trådløst tastatur

Instruktioner

Trin 1

Du finder tre ting med et trådløst tastatur:

• Direkte tastaturet;

• Trådløs adapter til tilslutning til en USB-port;

• Disk med drivere.

Derudover kan batterier inkluderes i sættet. Hvis dit sæt ikke inkluderer dem, skal du købe dem på forhånd. Det er ret almindeligt at se et sæt trådløst tastatur, der desuden inkluderer en mus. Pakken afhænger dog af producenten og prisen på enhederne. Men under alle omstændigheder skal du følge de samme trin for at forbinde et trådløst tastatur og en mus.

Trin 2

Indsæt driverdisken i din computers drev. Hvis autorun ikke starter, skal du åbne disken med Windows Stifinder og starte driverinstallationen manuelt. For at gøre dette skal du finde de eksekverbare filer med navnet "Setup.exe" eller "Install.exe" på disken. Kør dem.

Trin 3

Sæt den trådløse adapter i en USB-port. Adaptere er ofte udstyret med en lille diode, der lyser, når den er tilsluttet en computer, hvilket signalerer en vellykket forbindelse.

Trin 4

Sæt batterier i det trådløse tastatur. Undertiden giver enhedens design mulighed for en ekstra switch, som oftest er placeret på bagsiden. Anbring den i "ON" position.

Trin 5

Computeren viser en meddelelse om, at en ny enhed er fundet. Tastaturdriveren vil blive søgt efter og installeret automatisk. Det trådløse tastatur kan derefter bruges. Mindre almindeligt skal du muligvis genstarte din computer.

Trin 6

Nogle BIOS-versioner fra bundkort er i stand til at genkende USB-trådløse tastatursignaler umiddelbart efter tænding af computeren. Når du har foretaget den korrekte BIOS-indstilling, kan du bruge tastaturet uden at vente på, at operativsystemet indlæses, såvel som i de tilfælde, hvor du skal beskæftige dig med at gendanne computerens ydeevne under DOS.

Anbefalede: