Sådan Tilsluttes HTC Til Computeren: Trinvis Vejledning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes HTC Til Computeren: Trinvis Vejledning
Sådan Tilsluttes HTC Til Computeren: Trinvis Vejledning

Video: Sådan Tilsluttes HTC Til Computeren: Trinvis Vejledning

Video: Sådan Tilsluttes HTC Til Computeren: Trinvis Vejledning
Video: HTC Flyer 32GB WiFi u0026 3G Unboxing u0026 Product Tour 2024, Kan
Anonim

Ligesom andre telefonmodeller opretter HTC touchscreen-smartphone forbindelse til computeren ved hjælp af et USB-kabel. HTC har flere tilstande til tilslutning til en pc. Denne smartphone kan også fungere som en trådløs router.

HTC smartphone
HTC smartphone

For at slutte din HTC-smartphone til din computer skal du bruge et specielt USB-kabel. Normalt leveres dette kabel med en smartphone. Hvis kablet ikke er inkluderet, kan du købe det i en specialiseret computerbutik.

Forbindelse til visning af filer

Tilslut den ene ende af kablet til det relevante stik på HTC og den anden til et USB-stik på din computer.

Din smartphone åbner automatisk vinduet Vælg forbindelsestype. Her vælges typen "Drive". Bemærk, at vinduet til valg af forbindelse kun åbnes, når indstillingen "Spørg mig" er aktiveret i smartphoneindstillingerne.

Hvis vinduet til valg af forbindelsestype ikke åbnes automatisk, skal du gå til "Menu" => "Indstillinger" => "Opret forbindelse til pc".

Klik på elementet "Standardforbindelsestype", og vælg typen "Diskdrev" fra den liste, der vises. Træk kablet ud af computeren, og sæt det i igen.

Hvis du vil have din smartphone til at bede dig om at vælge en forbindelsestype, hver gang du opretter forbindelse til en computer, skal du sætte et flueben ud for "Spørg mig" -elementet i pc-forbindelsesindstillingerne.

Som standard er HTC-indstillingerne indstillet til forbindelsestypen "Kun opladning". Dette betyder, at når du tilslutter USB-kablet til computeren, oplades telefonen kun. Men hvis du vælger forbindelsestypen "Diskdrev", vises smartphonen samtidigt på computeren og oplades.

Åbn computervinduet på din computer. Smartphone-navnet HTC Storage vises i menuen "Enheder med flytbar lagring". Ved at åbne HTC Storage-vinduet kan du administrere filer og mapper på din smartphone fra din computer.

Hvis du har et lagerkort indsat i din telefon, viser din computer to flytbare enheder - HTC selv og et lagerkort. Hukommelseskortet kan kaldes "Removable Disk" eller et hvilket som helst navn, du giver det.

Forbindelse til brug som modem

Du kan også bruge din HTC-telefon som et modem. For at gøre dette skal du vælge forbindelsestypen "Internetmodem" i pc-forbindelsesindstillingerne. I dette tilfælde skal du på computeren oprette en forbindelse via en smartphone ved hjælp af manualen fra din mobiludbyder.

Hvis du tværtimod vil distribuere internettet fra en computer til en smartphone, skal du i indstillingerne vælge forbindelsestypen "Internetforbindelse igennem".

Wi-Fi-forbindelse til brug af mobilt internet på en computer

For at gøre dette skal du tænde Wi-Fi-routeren på din telefon. For at tænde din router skal du gå til Menu og Wi-Fi Router. En instruktion vises på skærmen, klik på OK. Klik derefter på "Mobile Wi-Fi Router". Routeren tændes.

For at forbinde en computer til en mobil router skal en Wi-Fi-adapter være installeret og aktiveret på computeren. Ofte er en Wi-Fi-adapter forudinstalleret i bærbare computere.

For at tænde Wi-Fi-adapteren i Windows 8 skal du gå til Indstillinger og ændre pc-indstillinger. Find emnet "Trådløs". Flyt kontakten til positionen On.

Nogle bærbare modeller har eksterne kontakter - knapper på frontpanelet. Hvis din bærbare computer har sådanne knapper, skal du finde den knap, der siger Wi-Fi eller det tilsvarende billede, og trykke på.

Efter at have tændt Wi-Fi-adapteren, vises et nyt netværk i forbindelsesmenuen - HTC Portable Hotspot. Klik på Opret forbindelse. I feltet "Sikkerhedskode" skal du indtaste den kode, der vises på telefonen i menuen "Wi-Fi Router".

Anbefalede: