Sådan Går Du I Fejlsikret Tilstand

Indholdsfortegnelse:

Sådan Går Du I Fejlsikret Tilstand
Sådan Går Du I Fejlsikret Tilstand

Video: Sådan Går Du I Fejlsikret Tilstand

Video: Sådan Går Du I Fejlsikret Tilstand
Video: Sådan starter du op i fejlsikret tilstand på Windows 10 2024, April
Anonim

Sikker tilstand er en af måderne til at starte Windows-operativsystemet på en computer. Denne tilstand er nødvendig, hvis du vil fjerne enhver form for vira, trojanske heste eller spyware. Sikker tilstand er en ekstra fjernet startindstilling og indlæser ikke andet end grundlæggende Windows-drivere og -tjenester.

hvordan man går i sikker tilstand
hvordan man går i sikker tilstand

Instruktioner

Trin 1

For at gå i fejlsikret tilstand skal du genstarte computeren.

Når pc'en begynder at indlæse Basic Input / Output System (BIOS), lyder der et kort bip, og computerproducentens logo vises på skærmen. På dette tidspunkt skal du trykke på F8-tasten på dit tastatur. Hvis der ikke sker noget, skal du trykke hurtigt på det flere gange i træk, indtil skærmbilledet "menuen Yderligere bootindstillinger" vises. Hvis menuen stadig ikke vises, og Windows-operativsystemet begynder at indlæse, skal du genstarte computeren igen og trykke på F8 tidligere, under eller før bundkortets bip.

Trin 2

Hvis alt gik godt, skal du vælge "Safe Mode" i menuen bootindstillinger (i den engelske version - "Safe Mode"). Brug pil op og pil ned for at navigere i menuerne og Enter-tasten for at vælge.

Trin 3

Når du har valgt at starte i fejlsikret tilstand, skal du vente på, at OS starter. Det tager lidt længere tid end en normal Windows-opstart. Efter indlæsning vises en besked på skærmen om, at computeren kører i begrænset tilstand, og hvis du vil fortsætte med at arbejde i denne tilstand, skal du klikke på knappen "Ja" i dialogboksen.

Anbefalede: