Sådan Tændes Wi Fi På En Bærbar Computer Uden Genvejstaster

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tændes Wi Fi På En Bærbar Computer Uden Genvejstaster
Sådan Tændes Wi Fi På En Bærbar Computer Uden Genvejstaster

Video: Sådan Tændes Wi Fi På En Bærbar Computer Uden Genvejstaster

Video: Sådan Tændes Wi Fi På En Bærbar Computer Uden Genvejstaster
Video: Easy way How to share Internet from laptop to desktop | through Ethernet cable [KH] 2019 2024, Kan
Anonim

Det er sandsynligvis ingen hemmelighed for erfarne computerbrugere, at på bærbare computere udføres de fleste funktioner ved hjælp af genvejstaster, herunder tilslutning til Wi-Fi. Brugere kan have mange forskellige grunde til ikke at bruge genvejstaster til at starte Wi-Fi.

Sådan tændes Wi Fi på en bærbar computer uden genvejstaster
Sådan tændes Wi Fi på en bærbar computer uden genvejstaster

Start Wi-Fi uden genvejstaster

Ingen af ejerne af bærbare computere er f.eks. Beskyttet mod en situation, hvor vand kan spildes på tastaturet. I denne henseende kan tastaturet enten stoppe helt med at fungere, eller nogle specifikke taster fungerer muligvis ikke som forventet. Samtidig kan mange handlinger udføres på bærbare computere udelukkende ved hjælp af en kombination af genvejstaster, herunder tilslutning til et netværk ved hjælp af Wi-Fi. For at gøre dette skal du bruge Fn-knappen på tastaturet og knappen med antennebilledet. Hvis f.eks. Fn-knappen ikke virker, bliver det mange gange vanskeligere at starte et Wi-Fi-netværk.

Det er værd at bemærke, at Fn-knappen fungerer under kontrol af BIOS, den vigtigste software, hvor du kan ændre de fleste af computerens parametre. Det er værd at bemærke, at selv moderne bærbare computere ikke tilbyder nogen speciel software til start af Wi-Fi, det vil sige, at en eller anden måde løser det presserende problem, selv gennem BIOS, ikke fungerer. Heldigvis er der flere måder ud af denne situation, f.eks. Brug yderligere software.

Kan jeg slå Wi-Fi til uden genvejstaster?

Du kan bruge KeyRemapper-programmet og bruge det til at kortlægge tasterne igen. For eksempel, hvis Fn-knappen ikke fungerer, skal den tildeles igen til en anden og derefter tænde Wi-Fi. Derudover kan du bruge det samme program til at vende udskiftningen af taster og knapper, det vil sige, bytte dem osv. Hvis en af knapperne til at tænde Wi-Fi-netværket ikke fungerer på den bærbare computer, er denne metode den bedste og nemmeste vej ud af denne situation.

Der er en anden mulighed - at købe et andet tastatur, der indeholder en funktionstast. I dette tilfælde skal du selvfølgelig bruge penge på et tastatur, men det er stadig bedre at købe en end en ny bærbar computer. Den samme måde at løse problemet på kan henføres til at kontakte et specielt servicecenter, hvor tastaturet udskiftes med et nyt, men dette er også ekstra omkostninger.

Derudover kan funktionstasterne simpelthen deaktiveres i selve BIOS. Derfor skal du gå der, ændre og gemme indstillingerne for at løse et presserende problem.

Desværre er der i dag ingen andre måder at starte Wi-Fi på bærbare computere uden at bruge genvejstaster, så som nævnt ovenfor er den bedste måde ud af denne situation at omlægge tasterne, og hvis tastaturet slet ikke fungerer, så du bliver nødt til at købe en ny eller udskifte den gamle.

Anbefalede: