Sådan øges Skærmopløsningen På En Bærbar Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Skærmopløsningen På En Bærbar Computer
Sådan øges Skærmopløsningen På En Bærbar Computer

Video: Sådan øges Skærmopløsningen På En Bærbar Computer

Video: Sådan øges Skærmopløsningen På En Bærbar Computer
Video: Transform a Damaged Laptop into an ALL-IN-ONE desktop PC 2024, April
Anonim

Hvis du vil øge skærmopløsningen på en bærbar computer, kan du gøre dette på to mest tilgængelige måder: gennem skærmkortets indstillinger eller gennem indstillingerne på selve skærmen (i Windows). At tage alle trinene tager ikke dig for lang tid.

Sådan øges skærmopløsningen på en bærbar computer
Sådan øges skærmopløsningen på en bærbar computer

Er det nødvendigt

Notesbog

Instruktioner

Trin 1

Lad os først se på den enkleste måde at øge skærmopløsningen på. Klik på et tomt område på skrivebordet med højre museknap. Hvis musen ikke er tilsluttet, skal du klikke på knappen, der udfører den samme funktion. På skærmen vises et vindue, hvor du skal vælge afsnittet "Egenskaber". Når dette afsnit er åbent, vil du se en menu, hvor fem forskellige faner vises. Du skal skifte til "Parametre" ved at klikke på denne fane. Et nyt vindue åbnes i samme form. Her kan du bestemme den optimale opløsning for dig selv ved at flytte den tilsvarende knap. Når du har foretaget visse ændringer, skal du gemme indstillingerne og lukke menuen.

Trin 2

Du kan også øge skærmopløsningerne på en bærbar computer ved hjælp af interface til grafikkortagent. For at gøre dette skal de nødvendige drivere være installeret på computeren (du kan finde dem i sættet med den bærbare computer). Installer den nødvendige grafikkortdriver fra den relevante disk, og genstart derefter systemet. Hvis computeren ikke genstartes, fungerer driverne simpelthen ikke. Når systemet er startet, kan du gå videre til at indstille opløsningen.

Trin 3

Vær opmærksom på proceslinjen, nemlig på systembakken. Her vises et grafikkortikon, som du skal højreklikke på. En kontekstmenu vises med muligheder for mulige indstillinger for videokortet. Vælg det element, der giver dig mulighed for at ændre skærmopløsningen og gå til den. I det vindue, der vises, kan du vælge de ønskede parametre. Når du har øget opløsningen, skal du gemme dine ændringer og lukke grafikkortagenten.

Anbefalede: