Sådan Slukkes Din Bærbare Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slukkes Din Bærbare Computer
Sådan Slukkes Din Bærbare Computer

Video: Sådan Slukkes Din Bærbare Computer

Video: Sådan Slukkes Din Bærbare Computer
Video: Sådan designer Dell sine bærbare computere 2024, Kan
Anonim

En bærbar computer adskiller sig fra en stationær computer ikke kun i udseende, let transport og indbygget afbrydelig strømforsyning - den kan slukkes på en anden måde end en almindelig computer!

Sådan slukkes din bærbare computer
Sådan slukkes din bærbare computer

Instruktioner

Trin 1

Nej, selvfølgelig skal den bærbare computer ikke slukkes ved blot at trykke på tænd / sluk-knappen (selvom dette i nogle tilfælde hjælper med at klare "frysningen"), men det er let at indstille nedlukningen, når låget lukkes. Derudover er det også praktisk: færdigt arbejde - lukket låget og den bærbare computer slukket. Og det er ikke nødvendigt at klikke på "Start" -knappen og vælge kommandoen "Luk ned".

Trin 2

For at bede operativsystemet om at lukke, når du lukker låget til den bærbare computer, skal du foretage nogle justeringer. For at gøre dette skal du højreklikke på skrivebordet og vælge Tilpas (Windows Vista og 7) eller Egenskaber (Windows XP). I dialogboksen skal du klikke på ikonet Screensaver (Windows Vista og 7) eller gå til fanen Screensaver (Windows XP). Klik på det aktive link "Skift strømindstillinger", åbn afsnittet "Handling, når du lukker låget", og indstil værdien "Lukning" for tilstandene "På batteri" og "Tilsluttet". Klik på "OK" for at ændringerne skal træde i kraft.

Trin 3

Derudover kan du her konfigurere en anden måde at slukke for din bærbare computer på. For ikke at kigge efter "Luk ned" -knappen i menuen "Start" kan den bærbare computer slukkes ved at trykke på tænd / sluk-knappen. For at gøre dette skal du indstille nedlukningsværdien som kommando for handlingen, når der trykkes på tænd / sluk-knappen. Klik på OK. Nu kan du slukke for din bærbare computer på en anden måde end en almindelig computer!

Anbefalede: