Sådan Tilsluttes En Bærbar Computer Til En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Bærbar Computer Til En Computer
Sådan Tilsluttes En Bærbar Computer Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes En Bærbar Computer Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes En Bærbar Computer Til En Computer
Video: John og hans Asus Rog Gamer Laptop PC til 11 600 Kroner 2024, Kan
Anonim

Næsten ethvert hjem har nu en computer, og i nogle tilfælde har hvert familiemedlem deres egen pc eller bærbare computer. Naturligvis ønsker mange af dem at lette udvekslingen af information mellem hjemmemaskiner. Enig, det er mildt sagt ubelejligt at skrive alt, hvad du har brug for til et USB-flashdrev eller en bærbar harddisk. For at undgå et sådant spild af tid og konstante unødvendige handlinger skal du oprette et lokalnetværk eller et computer-til-computernetværk.

Sådan tilsluttes en bærbar computer til en computer
Sådan tilsluttes en bærbar computer til en computer

Er det nødvendigt

  • Netværkskabel
  • Wi-Fi-adapter
  • Wi-Fi-router

Instruktioner

Trin 1

Tilslut din computer og din bærbare computer med et netværkskabel. Indsæt den ene ende af dette i netværkskortet i computeren og den anden i den bærbare computer. Dette er den nemmeste måde at reducere mængden af softwaremanipulation på.

Trin 2

Deaktiver firewall og Windows firewall. Gå til "start" - kontrolpanel - system og sikkerhed - Windows-firewall - aktiver eller deaktiver, og deaktiver alle mulige muligheder. Nogle gange kan det være nødvendigt at deaktivere antivirusprogrammet eller den indbyggede firewall.

Trin 3

Tilslut Wi-Fi-adapteren til din computer. Installer de nødvendige drivere og software, der er inkluderet i pakken. Gå til netværksforbindelser - opret en ny forbindelse, og vælg "konfigurer den trådløse netværkscomputer-computer". Følg instruktionerne fra assistenten.

Trin 4

Hvis du ikke har en Wi-Fi-adapter, men du har en Wi-Fi-router, bliver alt meget lettere. Slut din computer til routeren som beskrevet i trin 1, og udskift den bærbare computer med en router. Gå til routerindstillingerne fra en browser på din computer ved at skrive http: / 192.168.0.1. Gå til indstillingerne for det trådløse netværk, og opret et nyt adgangspunkt. Slut din bærbare computer til routeren ved hjælp af et Wi-Fi-netværk. Fordi computer og bærbar computer arbejder med en router, så kan du frit udveksle information mellem dem.

Anbefalede: