Sådan Aktiveres Touchpad'en På En Bærbar Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Aktiveres Touchpad'en På En Bærbar Computer
Sådan Aktiveres Touchpad'en På En Bærbar Computer

Video: Sådan Aktiveres Touchpad'en På En Bærbar Computer

Video: Sådan Aktiveres Touchpad'en På En Bærbar Computer
Video: Hvordan tilslutter man en projektor til en computer.? 2024, Kan
Anonim

Touchpad (touchpad) - et specielt touch-område placeret i bunden af laptop-tastaturet og designet til at flytte markøren rundt på skærmen og udføre forskellige handlinger. For at aktivere touchpad'en på en bærbar computer skal du installere den relevante driver og låse tastaturet op.

Touchpad lader dig styre din bærbare computer
Touchpad lader dig styre din bærbare computer

Instruktioner

Trin 1

Bemærk, at pegefeltet på en bærbar computer normalt er en enkeltstående enhed og kræver installation af passende drivere og programmer for en vellykket betjening. Før du tænder for touchpad'en på en bærbar computer, skal du læse instruktionerne til computeren, der beskriver funktionerne ved at arbejde med den, og placere den startbare disk fra det komplette sæt i diskettedrevet.

Trin 2

Installer driverne fra startdisken, eller download dem fra Internettet ved at søge efter navnet på din bærbare pc-model. Du kan enten installere en generel driverpakke eller finde en separat designet specielt til touchpad'en. På samme tid skal du aktivere touchpad'en et specielt program, der normalt er inkluderet i installationsarkivet. Når installationen er afsluttet, skal der vises et serviceikon i systembakken. Klik på den, og åbn tjenesteindstillingerne. Ved hjælp af dem kan du straks slukke eller tænde for touchpad'en samt tildele genvejstaster til dette.

Trin 3

Prøv at aktivere touchpad'en på en bærbar computer ved hjælp af en forudindstillet tastaturgenvej. For at gøre dette skal du holde Fn-knappen (normalt placeret i bunden af tastaturet) og en af funktionstasterne (F1 til F12) nede. Vær opmærksom på knapperne, og find den med touchpad-ikonet. Ofte er det F6 eller F7. Ved at trykke på denne kombination igen kan du deaktivere touchpad'en.

Trin 4

Tag et par ekstra trin, hvis touchpad'en efter installation af driverne stadig ikke fungerer eller reagerer på en særlig tastekombination. Klik på Start-knappen, og åbn Kontrolpanel. Vælg menupunktet "Mus", og kontroller de aktuelle touchpad-indstillinger. Det er her, der kan være en knap til at aktivere eller deaktivere den, som skal trykkes på. I nogle bærbare modeller kan du også bruge touchpad'en gennem systemets BIOS-menu, der er tilgængelig ved at trykke på Del-tasten umiddelbart efter opstart af computeren. Her på fanen Intern pegeudstyr skal du indstille parameteren "Aktiveret" for at aktivere berøringspanelet. Gem dine indstillinger, og genstart computeren.

Anbefalede: