Sådan Reduceres Belastningen På RAM

Indholdsfortegnelse:

Sådan Reduceres Belastningen På RAM
Sådan Reduceres Belastningen På RAM

Video: Sådan Reduceres Belastningen På RAM

Video: Sådan Reduceres Belastningen På RAM
Video: 7 лайфхаков с ГОРЯЧИМ КЛЕЕМ для вашего ремонта. 2024, Kan
Anonim

Justering af driftsformer for RAM er et af de vigtige elementer i computeroptimering. Det bruges normalt, når årsagen til en langsom pc er mangel på RAM.

Sådan reduceres belastningen på RAM
Sådan reduceres belastningen på RAM

Er det nødvendigt

Avanceret systempleje

Instruktioner

Trin 1

Start med at øge din virtuelle hukommelseskapacitet. Dette reducerer belastningen på RAM-kortene lidt. Åbn Egenskaber i menuen Computer, og vælg Avancerede systemindstillinger. Åbn nu fanen Avanceret, og klik på knappen Indstillinger i menuen Ydeevne. Åbn fanen "Avanceret" og klik på knappen "Skift".

Trin 2

Fjern markeringen af "Vælg automatisk sidefilstørrelse". Fremhæv systemdiskpartitionen og marker afkrydsningsfeltet ud for "Angiv størrelse". Indtast mindste og maksimale sidefilstørrelse. Klik på knappen "Indstil", og luk dette vindue.

Trin 3

Sluk nu unødvendige tjenester. Mere end 10% af de konstant aktive tjenester bruges ikke af størstedelen af brugerne. Åbn kontrolpanelet, og gå til menuen "System og sikkerhed". Åbn nu undermenuen "Administration", og gå til punktet "Services".

Trin 4

Vælg den unødvendige service med højre museknap, og vælg "Stop". Følg denne procedure for alle tjenester, du ikke bruger, efter at have gennemgået kolonnen Beskrivelse. Vær yderst forsigtig. Deaktivering af en vigtig service kan medføre, at operativsystemet ikke fungerer korrekt.

Trin 5

Download nu fra siden www.iobit.com AdvancedSystemCare-værktøj. Det hjælper med at optimere din computer, men i dette tilfælde behøver du kun en af dens funktioner. Start denne applikation, og åbn menuen Hjælpeprogrammer. Gå til emnet "RAM"

Trin 6

Klik på knappen Indstillinger. Marker afkrydsningsfelterne ud for alle elementerne i den menu, der åbnes. Klik på knappen Anvend. Klik nu på knappen Næste, og vælg indstillingen Deep Clean i rullemenuen. Luk ikke dette værktøj, så det automatisk rydder op i RAM.

Anbefalede: