Sådan Oprettes En Hvid Baggrund I AutoCAD

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Hvid Baggrund I AutoCAD
Sådan Oprettes En Hvid Baggrund I AutoCAD

Video: Sådan Oprettes En Hvid Baggrund I AutoCAD

Video: Sådan Oprettes En Hvid Baggrund I AutoCAD
Video: Полилинии в Автокаде. Всё о полилиниях в AutoCAD 2024, Kan
Anonim

I AutoCAD er der begreber baggrundsfarve og farveskema. Farveskemaet er ansvarlig for interfaceelementernes farve og er også indstillet i skærmparametrene. Baggrundsfarve - er ansvarlig for farven på tegnearbejdsområdet.

Et arbejdsområde er en samling af menuer, paletter, værktøjslinjer og båndpaneler, der er tilpasset til at udføre bestemte opgaver, såsom tegning i 2D eller 3D.

Instruktionerne beskriver, hvordan man laver en hvid baggrund i AutoCAD.

AutoCAD
AutoCAD

Sådan oprettes en hvid baggrund i AutoCAD

Denne artikel vil diskutere en sådan AutoCAD-parameter som baggrundsfarve.

Som standard er systemet indstillet til sort (mørk) farve. Det menes, at en mørk baggrund har mindre effekt på synet. Dette gælder især ved langvarigt arbejde og høj koncentration. Under arbejdsprocessen kan det dog være nødvendigt at ændre det til hvidt (lys) for eksempel for korrekt at få vist en farvetegning. Også for mange er den hvide baggrund i AutoCAD mere kendt. Det er knyttet til et tegneark.

Brugeren har adgang til avanceret funktionalitet til at tilpasse enhver farve efter hans behov og ønsker.

Instruktionerne beskriver, hvordan man laver en hvid baggrund i AutoCAD.

Du får brug for

AutoCAD-program

Instruktioner

  1. Start AutoCAD, og opret en ny tegning (eller åbn en af dine tegninger).
  2. Højreklik på arbejdsområdet, og vælg "Indstillinger" i det vindue, der åbnes (i nogle versioner af AutoCAD kaldes knappen "Indstillinger").

    Du kan også åbne vinduet "Parametre" på flere måder:

    - gennem systemknappen "A" i programmets øverste venstre hjørne. Yderligere "Parametre".

    - gennem kommandolinjen ved at skrive kommandoen "Indstillinger".

  3. Gå til fanen "Skærm", og klik på knappen "Farver". Dette åbner dialogboksen Tegningsvinduesfarver. I kolonnen Kontekst er 2D Model Space valgt som standard. I kolonnen "Interface-element" - "Ensartet baggrund". Disse parametre behøver ikke at blive ændret.

  4. Gå til fanen "Skærm", og klik på knappen "Farver". Dette åbner dialogboksen Tegningsvinduesfarver. I kolonnen Kontekst er 2D Model Space valgt som standard. I kolonnen "Interface-element" - "Ensartet baggrund". Disse parametre behøver ikke at blive ændret.
  5. Vælg Hvid på rullelisten Farve.
  6. Klik på "Accepter" og derefter på "OK".
  7. Dette ændrer baggrundsfarven på tegnearbejdsområdet til hvidt.

Du kan også gendanne standardfarverne ved at klikke på den tilsvarende knap i "Farveskemaet i tegningsvinduet".

Ud over baggrunden for 2D-modelarbejdsområdet kan du indstille farver til arket, 3D-projektion, blokeditor, forhåndsvisning. Og skift farve for elementer: trådkors, mellem / midterlinjer i gitteret, auto-snap-markører, værktøjstipbaggrund og andre interface-elementer.

For at forbedre hastigheden og effektiviteten af tegneobjekter kan du tænde et rektangulært gitter på skærmen og klikke på gitteret. Gitterafstanden og retningen kan ændres. Du kan tænde for gitteret ved at venstreklikke på GRID-knappen på statuslinjen.

Vi undersøgte indstillingen af baggrunden for tegningsarbejdsområdet, og nu ved vi, hvordan man ændrer baggrunden i AutoCAD som standard fra sort (mørk) til hvid.

Forfatterens mening: fra personlig erfaring kan jeg sige, at en sort (mørk) baggrund er mere at foretrække, og med langvarigt arbejde fjerner de belastningen fra øjnene.

Anbefalede: