Sådan Finder Du Et W-fi-netværk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Et W-fi-netværk
Sådan Finder Du Et W-fi-netværk

Video: Sådan Finder Du Et W-fi-netværk

Video: Sådan Finder Du Et W-fi-netværk
Video: How To Connect WiFi Without Password in 2021 2024, Kan
Anonim

Før du bruger et Wi-Fi-netværk, skal det være korrekt konfigureret. For at forenkle processen med at oprette et sådant netværk anbefales det at bruge en Wi-Fi-router.

Sådan finder du et w-fi-netværk
Sådan finder du et w-fi-netværk

Er det nødvendigt

  • - Wi-Fi-router
  • - netværkskabel.

Instruktioner

Trin 1

Vælg og køb det rigtige udstyr. Når du undersøger enhedens parametre, skal du være opmærksom på de mulige muligheder for sikkerhedstyperne (WEP, WPA- og WPA2-PSK) og radiosignalet (802.11b, g, n). Kontroller muligheden for at oprette et adgangspunkt med blandede typer radiosignaler.

Trin 2

Installer Wi-Fi-routeren i et åbent område. Skjul ikke enheden i et skab eller en anden beholder, da dette vil påvirke signalniveauet negativt. Tilslut strøm til udstyret. Forbind til en af routerens Ethernet (LAN) porte et netværkskort på en bærbar eller stationær computer ved hjælp af et snoet parkabel til denne forbindelse.

Trin 3

Find WAN (DSL, Internet) -porten på enheden til Wi-Fi-routeren. Tilslut udbyderens kabel til det. Tænd den enhed, der er tilsluttet routeren, og start browseren. Indtast routerens standard-IP i URL-indtastningsfeltet. Angiv dets betydning i udstyrets instruktioner.

Trin 4

Indtast dit brugernavn og din adgangskode for at få adgang til indstillingsmenuen. For at konfigurere forbindelsen til internetudbyderens server skal du åbne menuen WAN (Internetopsætningsindstillinger). Indstil den ønskede type kommunikationsprotokol, skift de avancerede parametre i denne menu. Sørg for at angive det brugernavn og den adgangskode, der kræves for autorisation på serveren, og aktiver NAT- og DHCP-funktionerne. Gem parametrene.

Trin 5

For at oprette et trådløst adgangspunkt skal du gå til Wi-Fi-menuen (Indstillinger for trådløs opsætning). Opret og indtast et netværksnavn, indstil et kodeord, og vælg radiotransmission og sikkerhedstyper. Gem netværksindstillingerne.

Trin 6

Genstart din Wi-Fi-router. Tænd den bærbare computer, der ikke er tilsluttet enheden med et kabel. Åbn Netværks- og delingscenter. Vælg "Opret en ny forbindelse eller et nyt netværk". Vælg "Opret forbindelse til et trådløst netværk manuelt".

Trin 7

Udfyld de punkter i menuen, der åbnes, så de angivne parametre svarer til routerens indstillinger. Klik på knappen Afslut. Åbn listen over tilgængelige trådløse netværk, og opret forbindelse til det ønskede adgangspunkt.

Anbefalede: