Sådan Flyttes Hukommelse Fra Drev D Til Drev C

Indholdsfortegnelse:

Sådan Flyttes Hukommelse Fra Drev D Til Drev C
Sådan Flyttes Hukommelse Fra Drev D Til Drev C
Anonim

For at de programmer, der er installeret på computeren, skal fungere korrekt, skal der være tilstrækkelig ledig plads på den logiske disk. Hvis der ikke er plads nok, kan du prøve at frigøre det på forskellige måder.

Sådan flyttes hukommelse fra drev D til drev C
Sådan flyttes hukommelse fra drev D til drev C

Instruktioner

Trin 1

Acronis DiskDirectorSuite-programmet bruges til at distribuere diskplads mellem partitioner. Det antages, at hjælpeprogrammet ikke beskadiger filer på diske, men af sikkerheds skyld skal du kopiere vigtig information til eksterne medier.

Trin 2

Start programmet, og vælg automatisk tilstand. I venstre del af vinduet, i afsnittet "Guider", skal du markere punktet "Forøg diskplads".

Trin 3

I vinduet "Expand Space Wizard" skal du markere C: -drevet og klikke på "Next" for at fortsætte. På den nye skærm skal du vælge D: og fortsætte ved at klikke på Næste. I vinduet "Partitionstørrelse" skal du indstille den nye størrelse D. For at gøre dette skal du ændre skyderens position eller indtaste data i feltet "Partitionstørrelse".

Trin 4

Klik på "Næste" igen. Systemet viser et vindue med den nye diskstruktur. Hvis alt passer dig, skal du klikke på "Udfør". Hvis du vil annullere ændringerne, skal du bruge knappen "Tilbage". I det sidste vindue skal du trykke på knappen i form af et skakternes flag, hvorefter programmet begynder at virke.

Trin 5

Som standard indeholder C: -drevet personsøgningsfilen - det sted, hvor Windows skriver mellemliggende beregningsresultater og de mest efterspurgte data. For at frigøre plads på systemdrevet kan du flytte personsøgningsfilen til et andet logisk drev.

Trin 6

Ring til genvejsmenuen ved at højreklikke på ikonet "Denne computer" og markere "Egenskaber". I afsnittet "Ydeevne" på fanen "Avanceret" skal du klikke på "Indstillinger" og gå igen til fanen "Avanceret".

Trin 7

Klik på Skift i sektionen Virtuel hukommelse. Marker C-drevet med markøren, og i afsnittet "Paging-filstørrelse …" tildeles "No paging file". Klik på "Set" for at bekræfte ændringerne. Vælg derefter drev D, og indstil i samme sektion den minimale og maksimale størrelse for personsøgningsfilen. Minimumsstørrelsen anbefales at tage 1,5 gange mængden af RAM på computeren.

Trin 8

Ryd C-drevet for midlertidige filer, før du skifter diskplads. Fra menuen Start skal du vælge Find og vælge Filer og mapper. I søgefeltet skal du indtaste temp, tildele C-drevet som søgningsomfang og i de yderligere parametre angive "Søg i systemmapper", "Søg i skjulte mapper" og "Søg i undermapper".

Trin 9

Åbn de fundne mapper med navnet Temp og Temporary Internet FilesContent. IE5 og slet deres indhold - på denne måde kan du frigøre meget plads på systemdrevet.

Anbefalede: