Sådan Stopper Du Din Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Stopper Du Din Computer
Sådan Stopper Du Din Computer

Video: Sådan Stopper Du Din Computer

Video: Sådan Stopper Du Din Computer
Video: Sådan sikrer du din computer mod politiet 2024, Kan
Anonim

Hver gang du lukker computeren, skal du slukke for den. Imidlertid bør den banale nedlukning af computeren kontaktes omhyggeligt, hvis du ikke vil skade systemet som helhed og de komponenter, der er tilsluttet det.

Sådan stopper du din computer
Sådan stopper du din computer

Er det nødvendigt

En computer

Instruktioner

Trin 1

Hvad skal jeg ikke gøre, når du slukker for din computer? Hvis du vil slukke for din computer, skal du aldrig gøre det ved hjælp af knappen, der er designet til at tænde den. Hver gang du slukker for pc'en ved hjælp af denne knap, afbryder du arbejdet i mange processer, som derefter begynder at arbejde med fejl. Fejl i driften af processer kan ikke kun føre til en nedbrydning af systemet, men også til udbrænding af individuelle komponenter (sjældent, men det sker). Med dette i tankerne skal computeren lukkes ordentligt.

Trin 2

Lukning af computeren. Når du er færdig med at arbejde på din pc, skal du lukke alle applikationer, som du tidligere har brugt. Flyt musemarkøren over menuen "Start", og vælg "Lukning" eller "Lukning" ved at klikke på den. Et vindue med fanerne Lukning, Standby og Genstart åbnes. Klik på knappen "Lukning". Computeren stoppes.

Trin 3

Ventetilstand. At sætte din computer i standbytilstand kan være nyttigt for dig, hvis du har brug for at lade et bestemt program eller dokument være aktivt. Når du har tændt, vil du se skrivebordet i samme tilstand, som det var inden det øjeblik computeren blev lukket ned. Hvis du lukker pc'en ned på denne måde, undgår du også den lange opstart af systemet, næste gang det tændes.

Anbefalede: