Sådan ændres Størrelsen På Bogstaver

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Størrelsen På Bogstaver
Sådan ændres Størrelsen På Bogstaver

Video: Sådan ændres Størrelsen På Bogstaver

Video: Sådan ændres Størrelsen På Bogstaver
Video: Sådan forbedrer du ydeevnen i Windows 10 (Officiel Dell Tech Support) 2024, Kan
Anonim

Når man arbejder på en computer, kan brugeren muligvis ændre skriftstørrelsen i forskellige situationer: formatere teksten i editoren, tilpasse udseendet på forskellige systemelementer. For at ændre størrelsen på bogstaverne skal du henvise til de værktøjer, der er angivet til dette.

Sådan ændres størrelsen på bogstaver
Sådan ændres størrelsen på bogstaver

Instruktioner

Trin 1

I mange applikationer ser fontværktøjslinjen den samme ud. Det inkluderer felter til tilpasning af stil, størrelse, format og farve. Så for at ændre størrelsen på bogstaver i Microsoft Office Word og Excel skal du åbne det dokument, som du vil foretage ændringer til, vælge det ønskede stykke tekst eller en gruppe celler.

Trin 2

Gå til fanen Hjem, og find skrifttypeafsnittet. Brug rullelisten i feltet "Skriftstørrelse" til at indstille den værdi, du har brug for, eller indtast den på tastaturet, og tryk på Enter-tasten. Du kan også bruge genvejstasterne Ctrl, Shift og Latin [P] til at åbne dialogboksen "Font". En anden mulighed: højreklik på det valgte fragment og vælg "Font" i genvejsmenuen.

Trin 3

I grafiske redaktører bliver kontekstmenuen "Font" tilgængelig, når brugeren vælger "Tekst" -værktøjet. Det ligner en knap med det latinske bogstav [T]. Klik på den, indtast teksten, vælg den, og vælg den værdi, du har brug for, i tekstformateringspanelet i feltet "Skriftstørrelse" ved hjælp af rullemenuen.

Trin 4

Hvis din tekst er et 3D-objekt (f.eks. Blev det oprettet ved hjælp af værktøjet Tekstgenerator i MilkShape 3D-applikationen), skal du vælge objektet og klikke på knappen Skaler på fanen Model i gruppen Værktøjer. Indtast den værdi, hvormed bogstaverne skal øges eller formindskes langs x-, y- og z-akserne, og klik på Skala-knappen i gruppen Skalaindstillinger så mange gange som nødvendigt.

Trin 5

For at ændre skriftstørrelsen for forskellige elementer i systemet skal du højreklikke på skrivebordet og vælge Egenskaber i genvejsmenuen. Eller åbn Kontrolpanel via Start-knappen, og vælg Display-ikonet fra kategorien Udseende og temaer. Gå til fanen "Design" i det vindue, der åbnes.

Trin 6

I gruppen "Skriftstørrelse" skal du bruge rullelisten til at indstille den ønskede værdi. Hvis dette ikke er nok, skal du klikke på knappen "Avanceret", vælge det element i det nye vindue, som du vil ændre bogstavstørrelsen for. Yderligere muligheder for tilpasning bliver tilgængelige. Find gruppen "Font", og indtast den værdi, du har brug for, i feltet "Size". Anvend indstillingerne.

Anbefalede: