Sådan Oprettes Links I Flash

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Links I Flash
Sådan Oprettes Links I Flash

Video: Sådan Oprettes Links I Flash

Video: Sådan Oprettes Links I Flash
Video: Flash 2024, April
Anonim

Flash er et smukt, lyst og praktisk format til dekoration af internetsider. Det kan bruges til at oprette animerede bannere, knapper og meget mere - især reklamebannere oprettet i flash kan, når der klikkes på dem, føre til annoncørens websted. Du lærer, hvordan du korrekt forbinder hele overfladen af et flash-banner i denne artikel.

Sådan oprettes links i flash
Sådan oprettes links i flash

Instruktioner

Trin 1

I Adobe Flash skal du oprette et flash-banner og derefter oprette et nyt lag i det. Anbring et nyt lag helt øverst, og indsæt et rektangulært objekt i det, hvis dimensioner svarer til banneret.

Trin 2

Gør rektanglet gennemsigtigt og konverter det til en knap (Knapobjekt). Klik på den oprettede knap, og indsæt ActionScript 2.0-koden i den i sektionen Handlinger i det tomme felt.

Trin 3

Denne kode giver en overgang til det ønskede link, når du klikker på det banner, hvor du placerede det gennemsigtige knapobjekt, og det ser sådan ud:

den (frigivelse) {

getURL ("https://www.site.com", _blank);

}

Trin 4

I stedet https://www.site.com angiver den adresse, som reklamebanneret skal føre til. I begyndelsen af en URL skal der være en http-parameter - ellers fungerer banneret ikke korrekt og fører ikke til annoncørens websted. Giv et link til det ønskede websted eller til dets separate side

Trin 5

Parameteren _blank giver dig mulighed for at åbne den side, banneret fører til i et nyt vindue. Ved at fjerne _blank vil du være i stand til at åbne det klikbare banner i det samme vindue, som du er i.

Trin 6

For at ActionScript 2.0 skal fungere korrekt, skal du oprette et passende dokument - denne kode fungerer ikke i et ActionScript 3.0-dokument.

Trin 7

Således kan du oprette enhver reklame i formatet af klikbare bannere, som hjælper dig med at tiltrække besøgende til bestemte websteder samt tjene penge på trafik til dine sider og fra trafik til annoncørers sider.

Anbefalede: