Sådan Tilsluttes En Parabolantenne Til En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Parabolantenne Til En Computer
Sådan Tilsluttes En Parabolantenne Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes En Parabolantenne Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes En Parabolantenne Til En Computer
Video: Обзор WiFi Роутера TP-Link Archer AX50 [2021] Лучший Роутер Для Дома 2024, Kan
Anonim

En parabol er et universelt værktøj, der giver dig mulighed for at øge antallet af tv-kanaler, men giver dig adgang til Internettet og en række andre muligheder, især hvis du bruger den sammen med en computer. Sådan tilsluttes en parabolantenne til din pc, læs videre.

Sådan tilsluttes en parabolantenne til en computer
Sådan tilsluttes en parabolantenne til en computer

Er det nødvendigt

  • - monteringsbeslag
  • - stansemaskine
  • - dyvler
  • - dvb-kort;
  • - keoxyl kabel
  • - satellitdata
  • - satellitantenne.

Instruktioner

Trin 1

Installer en parabol. Inden du slutter den til din pc, skal du installere den i overensstemmelse med nedenstående anbefalinger.

Trin 2

Vælg et sted til installation af en parabol, der ville være praktisk til regelmæssigt vedligeholdelsesarbejde, og som også ville være utilgængelig for ubudne gæster.

Trin 3

Vælg også en placering, så afstanden til modtageren er så kort som muligt. Hvis dine vinduer vender mod syd, og der ikke er nogen væsentlige forhindringer foran dem, for eksempel store træer eller høje bygninger, installeres antennen bedst nær vinduet.

Trin 4

Læs instruktionerne til montering af parabolantenne. Saml det nøje i overensstemmelse med de vedlagte anbefalinger. Tag derefter beslaget og fastgør det til væggen, hvor antennen skal bruge metal dyvler.

Trin 5

Brug et niveau for at holde holderen så vandret som muligt. Tag den specielle holder og fastgør parabolantenne til beslaget. Derefter orienterer antennen mod syd. Dette skyldes det faktum, at de fleste satellitter er placeret præcist i den geostationære bane.

Trin 6

Tilslut omformeren til antennen for at slutte den til computeren. Tag derefter et koaksialkabel. Foretag forbindelserne, så der er så få forbindelser som muligt, og at ledningen ikke bøjes nogen steder.

Trin 7

Sluk for din personlige computer fra netværket. For at slutte parabolantenne til din computer skal du sætte keoxy-kablet i det tilsvarende stik på dvb-kortet. Indstil derefter antennen for at modtage signalet. For at gøre dette skal det være orienteret mod de satellitter, der er placeret i dette område.

Trin 8

Gå til hjemmesiden www.lynsat.com eller www.flysat.com. Der får du dataene til at konfigurere dvb-kortet til at modtage et klart signal.

Anbefalede: