Sådan Opdateres Driveren Til Din HP-printer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opdateres Driveren Til Din HP-printer
Sådan Opdateres Driveren Til Din HP-printer

Video: Sådan Opdateres Driveren Til Din HP-printer

Video: Sådan Opdateres Driveren Til Din HP-printer
Video: Установка HP LaserJet 1010 на Windows 7-10 2024, April
Anonim

En driver er et program, som dit operativsystem bruger til at "se" en tilsluttet printer. Som regel er al nødvendig software inkluderet i hardwaren, men hvis du beslutter at opdatere driveren til din printer (HP eller andre), er der flere trin, du skal følge.

Sådan opdateres driveren til din HP-printer
Sådan opdateres driveren til din HP-printer

Instruktioner

Trin 1

En nyere version af printerdriveren (hvis en blev frigivet af udvikleren) kan installeres enten fra disken eller downloades fra Internettet. Under alle omstændigheder skal du sørge for, at installationsfilen er tilgængelig på din computer.

Trin 2

For at downloade driveren fra internettet skal du starte din browser og gå til det officielle HP-websted på https://www8.hp.com/ru/ru/home.html (for Rusland). På afsnittet Startside skal du vælge sektionen "Support & drivere".

Trin 3

På den side, der åbnes, skal du indtaste navnet og (eller) produktnummeret i det tomme felt på fanen "Drivere og software". Du kan læse printerens model og serie på dens krop. Som regel placerer producenten traditionelt disse data på frontpanelet.

Trin 4

Klik på knappen "Søg", og vent, indtil der oprettes en liste med matches til din anmodning. Vælg den driver, du har brug for, på listen ved at klikke på den med venstre museknap. På den nye side skal du bruge rullelisten til at vælge dit operativsystem, klikke på knappen "Næste".

Trin 5

Vælg den fil, der skal downloades, og klik på den relevante linklinje (f.eks. "HP Full Feature Software og Driver") med venstre museknap. Når du går til næste side, skal du vælge linklinjen med navnet på softwaren i afsnittet "Beskrivelse og egenskaber".

Trin 6

Angiv kataloget, der skal gemme filen, og vent på, at downloadet er afsluttet. Kør den downloadede.exe-fil ved at venstreklikke på den, og vent, indtil alle filer ekstraheres til din computer.

Trin 7

Dette starter "Installationsguiden". Den nødvendige software installeres automatisk, alt hvad du skal gøre er at følge instruktionerne fra installationsprogrammet. Vent til operationen er afsluttet, og klik på knappen "Udfør", genstart computeren.

Trin 8

I Windows-operativsystemer er det muligt at opdatere printerdriveren ved hjælp af komponenten "Denne computer". Klik på dens ikon på "Desktop" med højre museknap, og vælg "Properties".

Trin 9

I dialogboksen, der åbnes, skal du gå til fanen "Hardware" og klikke på knappen "Enhedshåndtering". I vinduet, der åbnes, skal du udvide elementet "COM og LPT-porte" og vælge printerporten ved at dobbeltklikke på den med venstre museknap.

Trin 10

I vinduet, der åbnes, skal du gå til fanen "Driver" og klikke på knappen "Opdater". Følg instruktionerne i "Hardwareopdateringsguiden" for at installere den nye version af driveren fra det sted, du har angivet eller automatisk.

Anbefalede: