Sådan Konfigureres Routing I XP

Indholdsfortegnelse:

Sådan Konfigureres Routing I XP
Sådan Konfigureres Routing I XP

Video: Sådan Konfigureres Routing I XP

Video: Sådan Konfigureres Routing I XP
Video: Маршрутизация / Routing для начинающих 2024, April
Anonim

Når du opretter lokale netværk og installerer netværksudstyr, er det nødvendigt at konfigurere computerens parametre korrekt. Nogle gange er du nødt til at konfigurere routing selv for at rette fejl i driften af netværksadapteren.

Sådan opsættes routing i XP
Sådan opsættes routing i XP

Nødvendig

Windows Command Console

Instruktioner

Trin 1

I tilfælde af Windows XP-operativsystemet er der flere metoder til konfiguration af routing. Hvis din computer ikke fungerer som en server, men kun er en klient på netværket, behøver du ikke bruge yderligere programmer til at konfigurere ruter. Angiv først DNS-serveradresserne, og indstil standardgatewayen til netværksadapteren.

Trin 2

Åbn menuen Start, og gå til undermenuen Netværksforbindelser. Vælg "Vis alle forbindelser" i det vindue, der åbnes. Åbn egenskaberne for den krævede netværksadapter, og vælg "Internetprotokol TCP / IP" -elementet. Klik på knappen Egenskaber.

Trin 3

Når du har åbnet en ny menu, skal du udfylde felterne "Standard Gateway" og "Foretrukket DNS-server". Hvis du har brug for to servere, skal du udfylde feltet "Alternativ DNS-server". Klik på knappen "Anvend", og vent, indtil de nye parametre er indstillet til netværksadapteren.

Trin 4

Hvis du har brug for at indstille flere ekstra ruter til et specifikt netværkskort, skal du bruge Windows-kommandolinjen. Åbn Start-menuen, og klik på knappen Kør. Indtast cmd-kommandoen, og tryk på Enter-tasten.

Trin 5

Ryd op på eksisterende rutelister. Skriv rute –f og tryk på Enter. Genstart computeren, og åbn Shell igen.

Trin 6

Indtast ruten -p tilføj IP1 IP1 kommando. I dette tilfælde er IP1 adressen på den enhed, som ruten dirigeres til, og IP2 er adressen på din gateway. Genindtastning af ruten –p tilføj kommando med en anden IP2-værdi skaber en ny rute. Dette rydder ikke den gamle routingtabel. For at nulstille routingtabelparametrene skal du udstede ruten –f-kommandoen igen.

Anbefalede: