Sådan Bruges Pluginet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bruges Pluginet
Sådan Bruges Pluginet

Video: Sådan Bruges Pluginet

Video: Sådan Bruges Pluginet
Video: Sådan henter du AjourObjects plugin til Revit (1) 2024, Kan
Anonim

Hvis du nogensinde er stødt på Photoshop (et program til redigering af pixelgrafik), har du sandsynligvis bemærket, hvor mange plugins (filtre) denne editor bruger. For at forstå dem er det faktisk nok at se på eksemplerne på deres anvendelsesområde.

Sådan bruges pluginet
Sådan bruges pluginet

Nødvendig

Adobe Photoshop-software

Instruktioner

Trin 1

Alle filtre eller plugins findes i mappen med det installerede program. Listen over filtre kan ses gennem et særligt afsnit i menuen "Filtre". For at gøre dette skal du starte programmet og gå til topmenuen "Filtre". Se på sektionerne i denne menu - listen er ret vigtig, men den kan udvides betydeligt ved at tilføje plugin-filer.

Trin 2

For at kontrollere arbejdet med plugins, for nylig installeret såvel som standard, skal du åbne en hvilken som helst grafikfil, for eksempel dit foto. Vælg derefter et filter i menuen med samme navn, inden du definerer den type operationer, du vil udføre. Til dit foto kan du prøve at slibe. Vælg gruppen "Skarphed" og klik på rullelisten på et hvilket som helst emne.

Trin 3

I den mappe, der åbnes, skal du lege med indstillingerne og få vist resultatet på den lille skærmbillede. For at gemme resultatet af ændring af billedets tekstur skal du trykke på knappen "OK", vinduet lukkes automatisk, og resultatet af dine handlinger vises på billedet.

Trin 4

I "Sharpness" -blokken er der flere sorter, den mest anvendte indstilling er Unsharp Mask, som giver dig mulighed for hurtigt at øge billedets klarhed. Prøv denne effekt, og klik på OK. Hvis du ikke kan lide resultatet og vil returnere alt som det var, skal du trykke på tastekombinationen Ctrl + Z eller klikke på topmenuen "Rediger" og vælge "Gå tilbage".

Trin 5

Det er værd at bemærke, at det er muligt at indføre et uendeligt antal filtre i træk på et foto, så prøv det og vær ikke bange for at eksperimentere. Der er ofte flere skydere i filterindstillingerne, som hver er ansvarlige for at udføre sine egne funktioner.

Trin 6

For at gemme fotos skal du bruge tastaturgenvejen Ctrl + S. I det vindue, der åbnes, skal du indtaste filnavnet, vælge den type objekt, der skal gemmes (det anbefales at bruge psd til yderligere redigering) og tryk på Gem-knappen eller Enter nøgle.

Anbefalede: