Sådan Får Du Tilbage En Slettet Mappe

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Tilbage En Slettet Mappe
Sådan Får Du Tilbage En Slettet Mappe

Video: Sådan Får Du Tilbage En Slettet Mappe

Video: Sådan Får Du Tilbage En Slettet Mappe
Video: Нашли ТРОЛЛЯ ПОД МОСТОМ В РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! Поход в ЛАГЕРЕ БЛОГЕРОВ! 2024, Kan
Anonim

At sætte tingene i orden på computeren kan brugeren ved et uheld slette den mappe, han har brug for. For at få det tilbage kan du prøve flere muligheder. Hvilken der er egnet kan kun bestemmes ved at kende den specifikke situation.

Sådan får du tilbage en slettet mappe
Sådan får du tilbage en slettet mappe

Instruktioner

Trin 1

I de fleste tilfælde fjernes filer og mapper ikke med det samme fra din computer. De placeres i mappen "Papirkurv", hvis indhold kan ses fra skrivebordet. For at gendanne en mappe fra papirkurven kan du åbne den ved at klikke på ikonet med venstre museknap. Find den mappe, du har brug for, vælg den, og klik på linket "Gendan objekt" i den typiske opgaverude til venstre i vinduet.

Trin 2

Alternative måder: højreklik på mappen i papirkurven, og vælg kommandoen "Gendan" i genvejsmenuen. Eller klik på den mappe, du vil returnere med venstre museknap. En ny dialogboks "Egenskaber: [Dit mappenavn]" åbnes. På fanen "Generelt" skal du klikke på knappen "Gendan" i nederste højre del af vinduet. Derefter skal du kigge efter den gendannede mappe i det bibliotek, hvor den oprindeligt var placeret.

Trin 3

I tilfælde af at du allerede har formået at tømme papirkurven, skal du prøve at gendanne systemet fra kontrolpunktet, når den slettede mappe stadig var på computeren. Denne funktion kan kun bruges, hvis gendannelsesfunktionen er aktiveret.

Trin 4

Klik på "Start" -knappen eller Windows-tasten, klik på "Alle programmer" for at udvide menuen. I mappen "Standard" skal du vælge undermappen "System" og klikke på "Systemgendannelse" -opgaven. En ny dialogboks vises. Vælg et passende kontrolpunkt (dato), og klik på knappen "Gendan". Efter genstart af operativsystemet skal du kontrollere den mappe, hvor mappen var placeret, inden sletning.

Trin 5

Hvis denne handling ikke hjalp, skal du installere et specielt program på din computer for at gendanne mistede data, for eksempel EasyRecovery. Undersøg programgrænsefladen, og vælg den mulighed, der passer dig: angiv det drev, hvorfra de nødvendige filer og mapper blev slettet, scan. Handlingsmetoden kan variere i forskellige applikationer, men som regel er grænsefladen til alle hjælpeprogrammer intuitiv, så du skal ikke have problemer med at gendanne den mappe, du har brug for.

Anbefalede: