Arbejdsmetoder Og Resten Af computeren

Arbejdsmetoder Og Resten Af computeren
Arbejdsmetoder Og Resten Af computeren

Video: Arbejdsmetoder Og Resten Af computeren

Video: Arbejdsmetoder Og Resten Af computeren
Video: Computeren 2024, Kan
Anonim

Som vi alle ved, har en computer flere driftsformer: dvaletilstand, dvaletilstand og hybrid dvaletilstand. Hvad betyder disse regimer?

Arbejdsmetoder og resten af computeren
Arbejdsmetoder og resten af computeren

Dvaletilstand I dvaletilstand fungerer computeren ved ekstremt lav spænding. Denne driftsform for computeren giver den mulighed for meget hurtigt at gendanne arbejde og gå ind i en normal tilstand af energiforbrug. Alt, hvad der er nødvendigt for at skifte fra dvaletilstand til normal tilstand, er at trykke på en enkelt knap og vente et par sekunder. Dvaletilstand ligner meget pauseknappen på en pladespiller. Du sætter sangen på pause og derefter bruger knappen Afspil til at tænde den.

Dvaletilstand. I dvaletilstand fungerer computeren også i en lav strømtilstand. Dvaletilstand blev ikke primært designet til desktops, ikke til bærbare computere. Når computeren skifter til dvaletilstand, gemmes alt, hvad der er tændt, på computeren, og selve computeren går i lav strømtilstand. Hvis du sætter computeren i dvaletilstand, gemmes alt, hvad der er tændt, i computerens hukommelse, og selve computeren slukkes. Når det tændes, tænder alt igen.

Af alle eksisterende tilstande er det dvaletilstanden, der kræver mindst strøm. Hvis du ikke har mulighed for at genoplade din bærbare computer, er det bedst at sætte den i denne tilstand, når det er muligt.

Endelig er der hybrid dvaletilstand. Denne tilstand kombinerer både dvaletilstand og dvaletilstand. Denne tilstand er til stationære computere. Når du aktiverer denne tilstand, gemmes alt, hvad der var åbent på computeren, på harddisken, og selve computeren går i reduceret energiforbrug. I tilfælde af midlertidigt strømafbrydelse gendanner computeren alle data, når den er tændt.

Anbefalede: