Sådan Tilsluttes Samsung Galaxy Som Et USB-flashdrev

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Samsung Galaxy Som Et USB-flashdrev
Sådan Tilsluttes Samsung Galaxy Som Et USB-flashdrev

Video: Sådan Tilsluttes Samsung Galaxy Som Et USB-flashdrev

Video: Sådan Tilsluttes Samsung Galaxy Som Et USB-flashdrev
Video: НАСТОЯЩАЯ история СИРЕНОГОЛОВОГО! Мы ПОПАЛИ В ПРОШЛОЕ! Siren Head in real life 2024, Kan
Anonim

Samsung Galaxy er hovedlinjen af smartphones baseret på Android-operativsystemet. Arbejdet med enheden er betinget af funktionerne i dette system, som også muliggør udveksling af data med computeren i forskellige tilstande.

Sådan tilsluttes Samsung Galaxy som et USB-flashdrev
Sådan tilsluttes Samsung Galaxy som et USB-flashdrev

Instruktioner

Trin 1

For at slutte Samsung Galaxy til en computer i USB-flashdrevstilstand skal du installere et kabel for at forbinde smartphonen til USB-porten på computeren. Derefter skal du slutte den anden ende af kablet til enheden og vente på, at menuen til valg af driftstilstand vises på enhedens skærm.

Trin 2

Klik på knappen "Tilslut USB-lagring" i den menu, der vises. Når du har valgt denne indstilling, vises en meddelelse på computerskærmen om starten på installationen af de nødvendige drivere, i slutningen af hvilken du bliver bedt om at tage handlinger for at se indholdet af det tilsluttede drev. For at få vist mapperne på enheden skal du vælge indstillingen "Åbn for at se filer". Hvis din enhed også har et flytbart flashdrev, åbnes det også på computerskærmen i mappevisningstilstand.

Trin 3

Ud over at oprette forbindelse i den flytbare disktilstand kan du også bruge programmet Samsung Kies, der leveres i et sæt med enheden på en speciel disk med softwaren. Placer denne disk på din computer, og vælg at installere Samsung Kies. Du kan også downloade installationsprogrammet til denne applikation fra det officielle Samsung-websted i det tilsvarende afsnit.

Trin 4

Efter installation skal du starte programmet via genvejen på skrivebordet og tilslutte din smartphone ved hjælp af det USB-kabel, der følger med enheden. Telefonen registreres af programmet, og du kan administrere både dets indhold og telefonbogen.

Trin 5

Med Samsung Kies kan du også gemme de nødvendige telefondata som en sikkerhedskopi, som du muligvis har brug for i tilfælde af problemer med betjeningen af enheden.

Anbefalede: