Sådan Tilføjes En App Til Sidepanelet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilføjes En App Til Sidepanelet
Sådan Tilføjes En App Til Sidepanelet

Video: Sådan Tilføjes En App Til Sidepanelet

Video: Sådan Tilføjes En App Til Sidepanelet
Video: 30.09.2021 Реал Сосьедад - Монако. Обзор матча 2024, Kan
Anonim

Moderne versioner af Windows, såsom Windows Vista eller Windows 7, har en dejlig innovation: et sidebjælke af miniprogrammer, der giver brugeren hurtig adgang til forskellige ressourcer - fra vejr til valutakurser. Der er et specifikt sæt applikationer, der er installeret i sidepanelet af udviklerne. Men de giver også mulighed for at tilføje ethvert installeret program efter brugerens valg.

Sådan tilføjes en app til sidepanelet
Sådan tilføjes en app til sidepanelet

Nødvendig

  • - computer;
  • - Windows Sadebar-applikation.

Instruktioner

Trin 1

Hold musen over sidepanelet, og højreklik. Vælg Tilføj widget i den menu, der vises. Du kan også bruge den specielle "+" - knap øverst i panelet. Panelet er som regel placeret på skrivebordet i det rigtige vindue for alle, så der vil ikke være nogen problemer med søgningen. Det kan kun adskille sig fra dig i form, da der er mange typer sidepaneler til operativsystemer.

Trin 2

På applikationen skal du vælge applikationen og trykke på enter eller dobbeltklikke på venstre museknap på applikationen. Du kan også bare gribe og trække et element. Hvis den applikation, du har brug for, ikke er på listen, skal du bruge søgningen. Indtast programmets navn i søgefeltet - panelet tilbyder straks muligheder. Søgeparametre kan indstilles. For at gøre dette skal du klikke på pilen ud for søgeområdet og angive de nødvendige parametre. Marker f.eks. Afkrydsningsfeltet ud for Nyligt installerede applikationer, og klik på knappen Søg.

Trin 3

For at fjerne en gadget fra Windows sidebjælke skal du højreklikke på applikationsområdet. Vælg derefter "Luk gadget" fra rullelisten. Du skal klikke på det program, der skal fjernes fra den generelle liste. Du kan slette applikationer, tilføje, redigere parametre.

Trin 4

Windows-sidebjælken er meget nem at bruge. Du kan tilpasse gadgets til nøjagtigt den tilstand, du har brug for. Nå, hvis du vil slappe af, skal du tænde for diasshowet eller lægge puslespillet. Generelt kan vi sige, at sidebjælken hjælper brugeren med at tilpasse yderligere parametre til sig selv. Det er også værd at bemærke, at nye gadgets konstant udgives på Internettet til denne applikation. Hvis du vil arbejde mere komfortabelt med sidebjælken, skal du huske at tjekke internettet for opdateringer.

Anbefalede: