Sådan Automatiseres Mailing

Indholdsfortegnelse:

Sådan Automatiseres Mailing
Sådan Automatiseres Mailing

Video: Sådan Automatiseres Mailing

Video: Sådan Automatiseres Mailing
Video: Baby Panda's Supermarket | Kids Grocery Shopping | BabyBus Game 2024, Marts
Anonim

Der er forskellige måder at automatisere distributionen af e-mail-beskeder på. Hver e-mail-klient har sine egne fordele og ulemper. I dette tilfælde overvejes arbejdet med The Bat! Application.

Sådan automatiseres mailing
Sådan automatiseres mailing

Instruktioner

Trin 1

Opret en html-tabel, der indeholder e-mail-adresser, efternavne og navne på de ønskede modtagere af det nyhedsbrev, du opretter, og vælg alt dets indhold. Brug tastaturgenvejen Ctrl og C til at kopiere dataene til udklipsholderen og oprette et nyt tekstdokument. Indsæt tabelindholdet fra udklipsholderen ved hjælp af softkeys Ctrl og V, og gem det genererede dokument med det ønskede mailingnavn og.tdf-udvidelse.

Trin 2

Start Bat! og åbn menuen "Værktøjer" i det øverste servicepanel i programvinduet. Vælg punktet "Adressebog", og udvid menuen "Rediger" i den åbnede dialogboks. Angiv kommandoen "Opret en ny gruppe" og indtast det samme navn på distributionen i linjerne "Navn" og "Alias".

Trin 3

Åbn menuen "File" i det øverste servicepanel i adressebogvinduet, og vælg kommandoen "Import from …". Vælg underpunktet Separeret (tekst) under fanen og angiv den fulde sti til den gemte fil. Bekræft udførelsen af den valgte handling ved at klikke på OK-knappen.

Trin 4

Gå tilbage til menuen "Tools" i det øverste servicepanel i hovedvinduet i The Bat! og vælg "Hurtige skabeloner". Brug knappen "Opret en ny hurtig skabelon", og skriv den ønskede tekst i den form, der åbnes. Indtast ikke modtagerens navn på dette tidspunkt! Anvend afkrydsningsfeltet i linjen "Brug til nye e-mails / bulkforsendelse" nederst i vinduet.

Trin 5

Flyt markøren over modtagerens navnefelt, og åbn menuen Makroer i den øverste rude i skabelonformularvinduet. Indtast elementet "Modtageroplysninger", og vælg indstillingen% TOFNAME for at angive navnet. Brug% SUBJECT-makroen til at indsætte emnet for meddelelsen og indtaste den ønskede tekst. Gem dine ændringer ved at klikke på OK.

Trin 6

Vælg den ønskede gruppe adressater på den oprettede mailingliste i adressebogen, og åbn menuen "File" i det øverste panel i applikationsvinduet. Angiv emnet "Bulk mailing", og vælg underemnet med navnet på den oprettede skabelon. Anvend afkrydsningsfeltet i linjen "Forsink indsendelse" i sektionen "Handling", og bekræft dit valg ved at klikke på OK. Åbn mappen Udbakke, og kontroller, at udsendelsesmeddelelserne vises med modtagerens navn.

Anbefalede: