Sådan Bytter Du Filer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bytter Du Filer
Sådan Bytter Du Filer

Video: Sådan Bytter Du Filer

Video: Sådan Bytter Du Filer
Video: BTS (방탄소년단) 'Butter' Official MV 2024, Kan
Anonim

Som i livet er en computer vant til at optimere alt for sig selv på en computer. For eksempel sådan en simpel ting som placeringen af filerne. Ved første øjekast betyder det ikke meget, hvordan filerne er placeret i mappen. Men visse optimeringer kan i høj grad lette arbejdet på computeren. For eksempel kan du flytte ofte anvendte filer til den ene side og efterlade mindre hyppigt anvendte filer på den anden side af en mappe.

Sådan bytter du filer
Sådan bytter du filer

Nødvendig

Computer med Windows OS (XP, Windows 7)

Instruktioner

Trin 1

Hvert operativsystem har sine egne nuancer, der skal overvejes. I Windows XP er alt ret simpelt. Gå til den mappe, hvor du vil bytte filerne. Klik på filen med venstre museknap, men slip ikke knappen. Derefter træk det, hvor du vil. På denne måde kan du bytte filer direkte i selve mappen.

Trin 2

Hvis du vil overføre en fil fra en mappe til en anden, kan du gøre det sådan. Klik på den fil, du vil flytte med højre museknap. En kontekstmenu vises. I denne menu skal du vælge indstillingen "Klip". Derefter skal du højreklikke på den mappe, hvor du vil flytte filen, og derefter vælge "Indsæt" i genvejsmenuen. Hvis filen flyttes til en mappe på den samme logiske partition på harddisken, finder bevægelsen sted med det samme. Hvis destinationsmappen er placeret på et andet logisk drev, bliver du nødt til at vente lidt.

Trin 3

Hvis du har brug for at flytte flere filer på samme tid, kan du gøre det sådan. Tryk og hold nede ctrl-tasten. Klik derefter på de filer, der skal overføres, uden at frigive det med venstre museknap. Højreklik på den sidst valgte fil, og vælg derefter kommandoen "Klip".

Trin 4

De samme operationer kan udføres i Windows 7-operativsystemet, med undtagelse af en. Du kan ikke trække og slippe filer i en mappe. Dette kan kun gøres på skrivebordet. Udviklerne af dette operativsystem udelukkede simpelthen denne mulighed. Den eneste mulighed i dette tilfælde er sortering. For at gøre dette skal du blot højreklikke på det tomme område i den ønskede mappe og derefter holde markøren over "Sorter". Indstillinger til sortering af filerne i mappen vises.

Anbefalede: