Sådan Lærer Du, Hvordan Du Opretter Bannere

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du, Hvordan Du Opretter Bannere
Sådan Lærer Du, Hvordan Du Opretter Bannere

Video: Sådan Lærer Du, Hvordan Du Opretter Bannere

Video: Sådan Lærer Du, Hvordan Du Opretter Bannere
Video: Sådan lærer du at lave en Wheelie! 2024, April
Anonim

Et banner er et effektivt online annonceringsværktøj, der er allestedsnærværende på nettet. Dens opgave er at tiltrække nye besøgende til annoncørens side. Derfor anbefales det at sende det på tematiske ressourcer.

Sådan lærer du at oprette bannere
Sådan lærer du at oprette bannere

Instruktioner

Trin 1

Banneret skal først og fremmest tiltrække opmærksomhed og være synlig for potentielle kunder. For at gøre det sådan tillader det brug af en række effekter - animation, soundtrack osv. Men oftest er skaberne af online reklame kun begrænset til ændring af statiske rammer, som kan organiseres i Adobe Photoshop. For at få et "live" billede skal du konvertere det endelige resultat til gif-format ved hjælp af funktionen "Gem til internettet".

Trin 2

Start grafikeditoren, gå til menuen Filer, og vælg kommandoen Ny, hvis du vil oprette et banner fra bunden. Du skal have et færdigt billede, på baggrund af hvilket du vil lave et animeret billede - åbn det i programmet, og juster filindstillingerne i "Image" - "Image size". Du kan indstille parametrene for det nye banner i det vindue, der åbnes, som vises som svar på kommandoen "Ny". Angiv længden og bredden i pixels. Navnet på laget og andre attributter er ikke så vigtige, men hvis der ifølge forfatterens idé anvendes transparente og semi-transparente lag, skal du i feltet "Baggrundsindhold" indstille værdien "Transparent".

Trin 3

Opret det første lag, som brugeren vil se, når websiden opdateres. Du har en værktøjslinje til venstre og en menu øverst i vinduet. Du kan også redigere laget i nederste højre panel ved at vælge funktionen Konverter til smart objekt og derefter dobbeltklikke på laget.

Trin 4

Så snart du er færdig med at arbejde på billedet, skal du oprette flere nye lag: deres antal skal være lig med antallet af rammer. Brug forskellige former til at ændre billedet af hver enkelt. For at få adgang til arbejdet på laget skal du vælge det i højre panel og lade øjenmærket lige overfor det - på denne måde vil du se ændringerne i et enkelt element.

Trin 5

Når du er færdig med at arbejde på lagene, skal du åbne animationsskalaen ("Vindue" - "Animation"). Klik på den "Dupliker valgte rammer" så mange gange som du har planlagt rammer. Brug etiketterne på højre panel og fremhæv skalaelementerne med musen, og tildel hver ramme til et separat lag.

Trin 6

Indstil tiden. For at gøre dette skal du klikke på hver ramme med musen og vælge den ønskede værdi. Gennemgå den resulterende version, og gem den til internettet. Banneret er klar, og alt der er tilbage er at installere det på webstedet.

Anbefalede: