Sådan Fjernes Et Pop Op-vindue

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Et Pop Op-vindue
Sådan Fjernes Et Pop Op-vindue

Video: Sådan Fjernes Et Pop Op-vindue

Video: Sådan Fjernes Et Pop Op-vindue
Video: Hvem får Sirene Head? Siren Head leder efter en pige! I det virkelige liv! 2024, April
Anonim

Enhver person, der har erfaring på Internettet, ved, hvordan pop-ups, der pludselig vises på websider, og som ikke altid er lette og hurtige at slippe af med, interfererer med normal netværksaktivitet. Der er flere måder at fjerne pop op-vinduer på.

Sådan fjernes et pop op-vindue
Sådan fjernes et pop op-vindue

Instruktioner

Trin 1

De fleste moderne browsere understøtter scripts, der blokerer forskellige pop-up-vinduer, oprettet ved hjælp af både pop-up- og pop-under-teknologier. For at blokere uønskede pop op-vinduer i din browser skal du åbne vinduet Værktøjer, derefter åbne indstillingsmenuen og indstille de blokerende uønskede vinduer. Hver moderne browser har denne funktion. Det er ikke svært at blokere pop op-vinduer med denne teknologi, men pop-under-vinduer og bannere er ikke så lette at håndtere.

Trin 2

For at blokere et sådant banner skal du finde ud af, hvilket sted der ejer det. Åbn din browserindstillingsmenu, og find fanen med blokeret indhold. Tilføj det websted, som banneret fører til, til den sorte liste - ved at blokere det blokerer du pop-under-banneret som standard. Også alle reklamer fra ejeren af dette websted vil blive blokeret for din IP-adresse.

Trin 3

Du kan også bruge det velkendte plugin AdBlock Plus til at blokere annoncebannere. Installer dette plugin i din browser, og når du ser et uønsket banner, skal du højreklikke på det og vælge AdBlock i genvejsmenuen. Banneret føjes til listen over blokerede annoncer.

Trin 4

Derudover filtrerer pluginet de fleste bannere alene, ifølge det indstillede filter. Du kan når som helst tilføje nye filtre og lister i plugin-indstillingerne. Dette plugin fungerer i Mozilla Firefox-browseren, og derudover er der også en NoScript-udvidelse til denne browser, som blokerer scripts og flashelementer på alle websider.

Anbefalede: