Sådan Aktiveres Webmoney-tegnebogen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Aktiveres Webmoney-tegnebogen
Sådan Aktiveres Webmoney-tegnebogen

Video: Sådan Aktiveres Webmoney-tegnebogen

Video: Sådan Aktiveres Webmoney-tegnebogen
Video: Как получить персональный аттестат WebMoney? 2024, Marts
Anonim

Med udviklingen af informationsteknologi kan mange køb nu foretages via Internettet. Et af de populære betalingssystemer er Webmoney. Imidlertid har mange brugere problemer under registreringsprocessen, nemlig at aktivere tegnebogen.

Sådan aktiveres webmoney-tegnebogen
Sådan aktiveres webmoney-tegnebogen

Instruktioner

Trin 1

For at løse dette problem skal du forstå, at dette system er en kompleks struktur, og at alle handlinger skal udføres i en strengt defineret rækkefølge. Så snart du udfylder alle data på det officielle websted, skal du angive den e-mail, hvortil du vil modtage en underretning om registrering, samt et link, som du skal følge for at bekræfte.

Trin 2

Dernæst skal du indtaste dit mobiltelefonnummer. Denne handling er obligatorisk, da den er designet til at beskytte din tegnebog og automatisk registrere sig med bots. Indtast telefonnummeret korrekt, da der sendes en kode til det, som skal indtastes på siden. Når du har gjort dette, skal du vælge den version af webmoney-programmet, som betalingen skal foretages med.

Trin 3

Hvis du vil gøre alt ved hjælp af en computer, skal du vælge Keeper Classic. For at bruge programmet på din mobiltelefon skal du vælge Keeper Mobile. Det vil dog være lettere at bruge programmet med en computer og meget mere pålideligt. Din tegnebog wmid eller en speciel kode sendes til din mail. Kør programmet på din computer, og indtast koden i wmid-feltet. Adgangskoden indstilles for første gang af dig. Kom med en vanskelig kombination. Der er mange mennesker på Internettet, der beskæftiger sig med hacking af tegnebøger med enkle adgangskoder.

Trin 4

Så snart du indtaster disse data, skal du klikke på knappen "Ok". Derefter starter systemet automatisk programmet. Nu skal du aktivere din konto. Den samme kode sendes til din mail og telefon. Der vil også være et link i mailen. Gå til det og indtast koden. Gå derefter til programmet og tryk på F5-knappen på computerens tastatur. Din tegnebog er blevet aktiveret. Nu kan du bruge systemet i fuld tilstand. Husk bare på sikkerheden på din computer, da du kan inficere hele systemet, og uvedkommende trækker penge ud af tegnebogen.

Anbefalede: